Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Megéri kishűtő helyett elektro...

Megéri kishűtő helyett elektromos hűtőládát venni? Kollégiumba gondoltam megvenni, megéri a pénzét?

Figyelt kérdés
Plusz még annyit szeretnék megkérdezni, hogy akkor hogy is műkődik. Csak be kell dugni a konektorba, és nem is kell bele jégakku? Vagy az hasznosabb, ha rakok bele jégakkut és mondjuk estére kihúzom a konektorból?

2015. aug. 15. 11:18
 1/4 anonim ***** válasza:
A "hűtőládá"-t fagyasztásra tervezték, tehát napi élelmiszertárolásra nem használható. Folyamatos működésű, az általad felvetett "kihúzom a konnektorból, teszek bele jégakkut éjszakára" egyáltalán nem megy. Szóval, 100 szónak is 1 a vége: egy kishűtő a megoldás.
2015. aug. 15. 15:20
 2/4 anonim ***** válasza:
A kishűtő +5-6 fokon tartja az ételt, a hűtőláda -12 fokon. Tehát el kell dönteni, hogy hűteni akarsz, vagy fagyasztani.
2015. aug. 16. 11:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, én elektromos hűtőtáskára gondoltam. Az ugyanaz? :/
2015. aug. 16. 14:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha az autóba való cuccra gondolsz, akkor igen. Ha háztartási gépre, akkor nem.

[link]

[link]

Noha az utóbbinak hivatalosan fagyasztószekrény a lánykori neve, a köznyelvben hűtőláda néven terjedt el.

2015. aug. 17. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!