Mennyire baj ha elektromos sütő esetén nem tartom be az ajánlott 10cm távolságot minden iránybol?
Azt irja a használati utasitésa h a megfelelő légkeringetés érdekébe kell a készüléknek minden iránybol 10 cm-er. Sajnos az albérletben a helyzetem adott, nemtudom máshol elhelyezni a sütőt csak egy szekrény részben ahova eredetileg beépitett sütőt lehet tenni, de nincs ott smemi. ezen kivül a konyha közepén tudom használni..
van egy szenzoros hőmérőm, elkezdtem méregetni vele jobbrol balról, lentről fentről. Két oldalt és alul 27 foknál nem megy feljebb 20-30 perces müködés közben se. A kritikusabb pont a felső részy ahol 42 fokot is elér, a héta mögötti zárt részben pedig oylan 45 fokot mértem. igazábol a legnagyobb félelmem h arrafelé halad a gázfözölap flexibilis gázcsöve és nem szeretnék felrobbanni, bár alapesetben ha beépitett sütőm lenne is ott haladna a gázcső.
Mit tanácsoltok? süssem a pizzát benne a konyha közepén vagy maradhat itt ahol van? kb 20-30 percekre lenne használva.
nagyon koszonom a valaszokat mindenkinek.
ket oldt a suto es a szekreny oldala kozt van kb 8-8 mm ott mertem hogy hany fok van. ma ha hazamegyek megnezem h van e irva valami a flexi gazcsovemre. ez amugy fekete. enis gondolkodtam szigetelesen. en akar egy azbeszt lapot is odatennek ha azt tudok szerezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!