Ecet. Szagtalanít , leoldja a mosópor , az öblítő maradákát, a vízkővet , csillivilli lesz tőle a gép és még nem is drága ,
ami ma sztem nem elhanyagolandó tényező. Egy literrel egy 30-40 perces programot szoktam lefuttatni.
A szűrőt pedig időnként tisztítsd és minden esetben hagyd kiszáradni a gépet! Nálam állandóan teljesen felnyitva,
bár ezt helyszűke miatt nem mindenki tudja megtenni.
De akkor támaszd ki az ajtaját szivaccsal, vagy vmi módon mndig tegyél arról , hogy ne tudjon befülledni , átjárja a levegő!
"Megelőzésként" vízlágyítónak egy-egy mosáshoz kb. egy teáskanálnyi trisót használok. Vízlágyító hatású lúg, így kevesebb mosópor kell és nehezebben rakódik le a vízkő is. Szintén nem drága , főleg , ha azt nézed , mibe kerül egy mosógép javítása---és még a természetet is kíméled .
Azt a könyvet nem találtam pdf-formátumban ,
amit szerettem volna küldeni , de itt van még néhány tipp : Egy próbát megér! :) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!