Kollégiumba vízszűrő kancsó?
Figyelt kérdés
Már előző évben is kolis voltam (egyetem) Budán, ahol nagyon rossz volt a csapvíz. A pajzsmirigyemmel voltak is kisebb gondok, az orvos azt mondta, hogy ásvány vizet igyak, ha lehetséges. Na mármost az nem járható út, hogy hordjam fel a koliba a vizet, mert naponta megiszok több litert. Arra gondoltam, jó lenne beszerezni egy vízszűrő kancsót, de sok helyen olvastam, hogy állítólag nem egészséges, mert szinte desztillált vizet csinál. Hogy járok akkor jobban? Vegyek ilyet, ne vegyek? Azt sem tudom, Pesten jobb-e a csapvíz, mert majd csak két hét múlva kezdődik az egyetem.2016. szept. 2. 23:44
1/4 anonim válasza:
"mert szinte desztillált vizet csinál."
Kancsóba is van többféle megoldás.
Van sima egyfokozatú mechanikus szűrő, illetve van reverz ozmózis megoldás is.
Kérdezd róla az orvosod melyiket javasolja.
2/4 anonim válasza:
Mintha 2 zsugor víz nem fèrne el...
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Második: elférni éppen elfér, de mondtam, sok vizet iszom, és hamar elfogy annyi.
2016. szept. 3. 11:47
4/4 anonim válasza:
Az a vízszűrő kancsó messze áll a fordított ozmózis rendszerű masináktól, tehát nem csinál neked desztillált vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!