Venni szeretnék egy fritőzt, van valami amire figyelni kell ezeknél, illetve az olaj nélküli mennyire jó?
Nekem philips airfryer-em van ami hasonló technológiát használ.
nagyon szeretem, tök jól dolgozik, mindent meg lehet benne sütni.
Az első válaszoló valszeg a tefal termékét vette. Sajnos az tényleg rossz konstrukció - rossz irányba indultak a tervezők.
Sosem fogok már olajos fritut venni.... Nem is értem hogyan lehet több lier olajban áztatott kajákat megenni.
Lehet, hogy drágábbak az olajnélküli sütők, de csak gondoljatok bele mennyi olajat használtok el - adjátok össze az árát és ki fogja dobni a matek, hogy van az a kajamennyiség ami felett jobban megéri az olajnélküli cucc.
Ja és a faék egyszerűt kell venni! Nem kell bele mindenféle keverőlapát, meg digitális küty-mütty.
Időkapcsoló és hőfokszabályzó oszt jónapot. Minél kevesebb okosság van benne annál meghibásodásbiztosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!