Mire érdemes figyelni konyhai nagy gépeknél?
Teljes konyhafelújítást tervezek és sütőben és főzőlapban egyaránt electrolux termékek közül szemezgetek, mert nagyon pofásak és nekem laikusként jónak is tűnnek.
De mikre érdemes igazán figyelni azon kívül, hogy minimum A+-os legyen (pl. a sütő).
De pl. gyakorlati szempontból mi a jobb? Egy üveges gázfőzőlap, vagy inkább fém? Melyik a kényesebb? Ilyesmikre gondolok elsősorban.
Köszönöm előre is a hasznos tippeket, tanácsokat!
Hűtő: jól pakolható legyen, mióta vettem amerikait (ajtóban lévő, helypocsékoló italadagoló nélküli verziót), imádom.
Outlet üzletből (Elektooutlet) vettem, pár karc volt rajta
Markabolt.hu meg nagyon megbizható
Nekem kerámia főzőlapom van, utálom, nem győzöm takarítani és sose tiszta. Ha tehetném gázosat választanék. Nagy méretű villanysütőt választottam, ezt nem bántam meg, kényelmesen elfér benne egy nagyobb testű madár is.
A főzőlapom széle fém, ez jó, mert nem törik/reped a széle.
Sütőt olyat válassz, aminek van kihúzható "kocsija". Nagyon kényelmes így sütni. AEG nekem mind a kettő.
"Nekem kerámia főzőlapom van, utálom,"
Nekünk meg sok évi gáz főzőlap után van kerámia. A gázon ugyanúgy kifut minden, csak macerásabb letakarítani.
Kb. másfél év alatt az üveg tisztítását sikerült tökélyre fejleszteni, így egy nagyobb konyhacsata után lepucolva is olyan mint egy új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!