Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Nem tetszik a szomszedomnak a...

Nem tetszik a szomszedomnak a klima kulterim, oda fujja ahol ulnek es pl napoznak? Ha atszerelem 2 meterrel magassabra a konzolt, akkor elveszti a garanciat?

Figyelt kérdés
A szerelo brigad megcsinalja ezt utolagosan? Nincs penzem 50 ezres szerelesi szamlara. Sajnos megfenyegetett, hogy ha tovabbra is oda fujja a kulteri a levegot, akkor ele fog falazni es annyi a klimamnak. Tipp?
2018. jún. 13. 19:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez kicsit inkább irigység gyanus. Kicsit avatkozzunk már be a szomszéd életébe, tegyük nehézzé, nehogy már jó dolga legyen.

Szerleltesse le, találjunk ki valami okot, ne élvezze már az új klímából áradó hűvös légáramlatot. Pusztuljon meg a melegben,az nekünk jó lesz dolog...

(Gondolom én! Mert ugye ennek a jószomszédnak nincs klímája?)

2018. jún. 14. 21:31
 12/13 A kérdező kommentje:

Kedves 11es!

Nincs neki!

Szerintem is hasonlo lesz a dologban. Irigyek .. nekik van egy hatalmas hazuk, mittomen 250 nm.

Lakjak 4en. Elvesznek benne.

Nekunk van egy 30 nm garzon es egy klima. Na meg szereto csalad, ott az asszony csalja a pasit.

Valoszinuleg a klimankon vezetik le a frusztraciojukat.

Es a zaj amugy nem is zavarta. A levego amit kifuj .. az a bajuk.

2018. jún. 14. 22:11
 13/13 A kérdező kommentje:
Beszeltem a birtokvedelmi osztallyal. En jarok el jogszeruen hogy hasznalni merem a klimam. A szomszednak tudomasulveteli joga van. Vagy ha nagyon akarja birtokvedelmet kerhet a klimam ellen, de el fogjak utasitani, mivel en jogszeruen hasznalom a keszuleket. Ennyi.
2018. jún. 15. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!