Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Nem tetszik a szomszedomnak a...

Nem tetszik a szomszedomnak a klima kulterim, oda fujja ahol ulnek es pl napoznak? Ha atszerelem 2 meterrel magassabra a konzolt, akkor elveszti a garanciat?

Figyelt kérdés
A szerelo brigad megcsinalja ezt utolagosan? Nincs penzem 50 ezres szerelesi szamlara. Sajnos megfenyegetett, hogy ha tovabbra is oda fujja a kulteri a levegot, akkor ele fog falazni es annyi a klimamnak. Tipp?
2018. jún. 13. 19:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Miért oda tették fel? Gondolkozhattál volna hogy bele lehet kötni.
2018. jún. 13. 19:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ingyen nem helyezik át, újra kell csövezni, újra tömörségizni, újratölteni. Garanciát nem veszít!
2018. jún. 13. 19:48
 3/13 anonim ***** válasza:

Örülj ha csak elé falaz, és nem jelent fel. Birtokháborítás amit művel.

Ne nagyon keménykedj vele, mert baj lehet (egy falnál olcsóbb egy doboz PUR-hab...)

2018. jún. 13. 20:09
 4/13 A kérdező kommentje:

Na mar elnezest de ez miert birtokhaborutas?

Az en falamon log... es ha bepurhabozza akkor felhelentem szandekos rongalasert. Vagy csak neki lehet habozni??

Masodik, mennyi az atszereles?

2018. jún. 13. 21:04
 5/13 anonim ***** válasza:

Miért? AZért mert te arra a helyre, ahol ő napozni szokott, 75 fokos levegőt fújsz.

Ezen az alapon az sem birtokháborítás, ha ő vesz egy leselejtezett kátütemű fűnyírót, bekever a legrosszabb Arol olajból egy 16-os keveréket, aminek a füstjére már rá lehet könyökölni, olyan sűrű, és a kerítés mellett fogja járatni egész nap. Az ő telkén van, miért birtokháborítás?

Ha nekem klímáznál, én megcsinálnám a fűnyírós választ, és nem tehetnél semmit.

2018. jún. 14. 08:05
 6/13 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom mennyi az áthelyezés. Megnézed a beüzemeléskor adott számláról hogy a csövezés meg a vákuumozás, feltöltés mennyi volt.

Olyasmi lesz ez is.

Annyi hogy ilyenkor lefejtik belőle a freont, de mintha úgy emlékeznék hogy újat töltenek vissza, de erre nem emlékszem pontosan.

2018. jún. 14. 09:55
 7/13 anonim ***** válasza:

Ez kicsit hihetetlen számomra... milyen klíma ez? Hogyan lett felszerelve és kik szerelték?

Ez olyan amatőrnek tűnik... több mint 20 éve vagyok a szakmában, de ilyet mi nem csinálunk soha a cégnél. Azért, megnézném ezt képről... szakmailag érdekel csupán...

Egyébként a le és felszerelés 30-50 között van, attől függ hova/hogyan kell áthelyezni, mennyi klímagáz és cső stb...szükséges. A zaj nem is szavarja csak a meleg a klímából?

2018. jún. 14. 14:20
 8/13 A kérdező kommentje:

7es!

Igen csak a levego zavarja.

Alacsony a hazunk belmagassaga ea neki a kertje magasitott tekintve , hogy ez egy hegyolda

Ennyi a titka. Ezert fuj a pofajaba.

2018. jún. 14. 19:37
 9/13 A kérdező kommentje:
Aamugy az osszes rosszindulatu ganajnak uzenem, hogy holnap megyek a birtokvedelmi osztalyra a hivatalba. Kivancsi leszek...
2018. jún. 14. 19:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Rossz szomszédság török átok...sztem old meg barátsággal, még ha pénzbe, is kerül a dolog. Jobb lesz így élni?
2018. jún. 14. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!