Nem tetszik a szomszedomnak a klima kulterim, oda fujja ahol ulnek es pl napoznak? Ha atszerelem 2 meterrel magassabra a konzolt, akkor elveszti a garanciat?
Örülj ha csak elé falaz, és nem jelent fel. Birtokháborítás amit művel.
Ne nagyon keménykedj vele, mert baj lehet (egy falnál olcsóbb egy doboz PUR-hab...)
Na mar elnezest de ez miert birtokhaborutas?
Az en falamon log... es ha bepurhabozza akkor felhelentem szandekos rongalasert. Vagy csak neki lehet habozni??
Masodik, mennyi az atszereles?
Miért? AZért mert te arra a helyre, ahol ő napozni szokott, 75 fokos levegőt fújsz.
Ezen az alapon az sem birtokháborítás, ha ő vesz egy leselejtezett kátütemű fűnyírót, bekever a legrosszabb Arol olajból egy 16-os keveréket, aminek a füstjére már rá lehet könyökölni, olyan sűrű, és a kerítés mellett fogja járatni egész nap. Az ő telkén van, miért birtokháborítás?
Ha nekem klímáznál, én megcsinálnám a fűnyírós választ, és nem tehetnél semmit.
Azt nem tudom mennyi az áthelyezés. Megnézed a beüzemeléskor adott számláról hogy a csövezés meg a vákuumozás, feltöltés mennyi volt.
Olyasmi lesz ez is.
Annyi hogy ilyenkor lefejtik belőle a freont, de mintha úgy emlékeznék hogy újat töltenek vissza, de erre nem emlékszem pontosan.
Ez kicsit hihetetlen számomra... milyen klíma ez? Hogyan lett felszerelve és kik szerelték?
Ez olyan amatőrnek tűnik... több mint 20 éve vagyok a szakmában, de ilyet mi nem csinálunk soha a cégnél. Azért, megnézném ezt képről... szakmailag érdekel csupán...
Egyébként a le és felszerelés 30-50 között van, attől függ hova/hogyan kell áthelyezni, mennyi klímagáz és cső stb...szükséges. A zaj nem is szavarja csak a meleg a klímából?
7es!
Igen csak a levego zavarja.
Alacsony a hazunk belmagassaga ea neki a kertje magasitott tekintve , hogy ez egy hegyolda
Ennyi a titka. Ezert fuj a pofajaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!