Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen kávéfőzőt vegyek?

Milyen kávéfőzőt vegyek?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek

Az a helyzet hogy én nem szoktam kávézni, de szeretnék venni apámnak egy kávéfőzőt ajándékba, de lehet egyszerűen csak hülye vagyok, de tényleg nem tudom milyen gépet vegyek:D

Apám szinte általában instant kávét szokott venni, 3 in 1-t, néha őrölt kávét

Ehhez milyen fajta kávéfőző gépet ajánlanátok?

Mégegyszer bocs a tudatlanságomért, de nem kávézom így nem vagyok otthon ebben a témában:c

2017. dec. 14. 12:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Vegyél egy Bialettit.
2017. dec. 14. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem vagy tudatlan, ugyanis a kínálat végtelen, tehát reménytelen eligazodni..

apád jól csinálja..a 3 az 1-ben finom, főleg tejjel,

az őrölt kávét vagy francia nyomószűrősben, vagy egyszerű kotyogóban érdemes főzni. Ha zzel nem értesz egyet, akkor használtan már zsázezerért kapsz kiváló presszó jellegű házi kazános gépet. Azzal lehet büszkélkedni is.

(a kotyogó verhetetlen, már csak az egyszerűsége miatt is)

ja, és még van a törökös kávé(ezt iszom, miután kidobtam a nagynyomású, állandóan meghibásodó presszógépem..

2017. dec. 14. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Hogy előttem írta a hozzádszóló:

Bialetti Brikka Elite alumínium kotyogós kávéfőző 2 személyes

2017. dec. 14. 12:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi is vissza álltunk, de úgy látom már a rokonság is vissza tér a régi kotyogós kávé főzőkhöz.

Hiába , ez nagyon jó kávét főz.

2017. dec. 15. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!