Milyen presszó kávéfőzőt vegyek?
Figyelt kérdés
Mindenképpen karos, manuális gépre gondolok, 80 ezer forint körüli áron. Már meg van rendelve egy iberital challenge daráló, azzal nem lesz gond. Használtat nem akarok vásárolni.2017. máj. 24. 13:45
1/3 anonim válasza:
Én Szarvasi SZV-611-et vettem. Nekem nem számított semmi extra funkció (a habósítót se használom).
Egyedül az volt a fontos, hogy ha kávét akarok inni, akkor 100%-ban működjön. Ezt tudja is, semmi mást.
Évente egyszer szoktam vízkőtleníteni, egyéb törődést nem igényel.
2/3 anonim válasza:
A szarvasi nem is csinál presszó gépeket, csak hagyományos főzőt. Olyan mintha valakinek porszívó helyett partfist ajánlanál....
3/3 anonim válasza:
Bocsánat, csak azért gondoltam, hogy beajánlom, mert rá van írva, hogy Espresso és nekem maximálisan bevált.
Persze, aki kávéínyenc, az bármelyik paraméterébe beleköthet, hogy miért is nem espresso.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!