Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Van olyan turmixgep ami...

Van olyan turmixgep ami egyben botmixer is?

Figyelt kérdés

Karacsonyra szeretnek ilyet ajandekozni, az illeto turmix gepet szeretne es o mondta, hogy olyat, ami botmixeres.

Neztem boltban, de nem volt rairva... hogy nez ki egyaltalan?

Koszonom a valaszokat es elnezest, ha rossz kategoria..

2017. nov. 10. 17:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem tudom pontosan mire gondolhat, talán olyan botmixerre, amihez tartály is van, amiben puha anyagokat pürésíthet, és más főzőedényben is használható pépesítésre.A botmixer két késes, és nem mindenhez jó. Merülőmixernek is hívják.

A turmixgép mindent tud, amit a botmixer, de egy külön gép, 4 éles forgókéssel.Még jeget is lehet vele aprítani, de viszont, ha pl főzeléket akar pürésíteni a gép tartályába kell beletennie az anyagot, és lefedve , részletekben elkészíteni.

Nekem mindkettő van, de mindegyiknek meg van a maga funkciója a konyhában.

De lehet, hogy le vagyok maradva, és van már olyan , hogy "kettő az egyben" is :))

2017. nov. 10. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!