Tudnátok ajánlani olyan mikrohullámú sütőt ami nem csipog és kijelzős?
Figyelt kérdés
Vagy olyat amelyiknek ki lehet kapcsolni h a gombok ne csipogjanak meg amikor lejár akkor sem? Egyáltalán van ilyen? :D
Ár kb 26ezer alatt
2017. jún. 16. 07:49
1/2 anonim válasza:
Mindegyik jelez. Viszont van elektro mechanikus órás. Amelyiken nem látsz LCD kijelzőt nyomó gombokkal, viszont van rajta tekerős idő kapcsoló, akkor az mechanikus. Kb. 20 ezerért vannak az alapgépek.
2/2 anonim válasza:
Ismerem a problémát, hogy mennyit szidtam én már, aki szidtam én már,aki kitalálta, hogy csipognia kell!! minek?? a zúgásából is tökéletesen hallod, ha kész, nem beszélve arról, hogy legtöbbször ott állsz a gép mellett, és várod, hogy végezzen. minden egyes alkalommal fel tudom húzni magam, amikor ilyet hallok. viszont én megszereltettem a párommal a mi mikrónkat, elég egyszerűen "el lehet rontani" a hangszóróját, kikötni, vagy pl belecseppenteni egy csepp ragasztót. de sajnos a mosogatógépünk továbbra is csipog, azt nem merte szétszerelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!