Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Létezik-e - gyártanak-e még -...

Létezik-e - gyártanak-e még - forgóantennás mikrohullámú sütő?

Figyelt kérdés

A cirka 30 éve forgalomba került szovjet masinák olyanok voltak.

Sokkal praktikusabbnak tartom, mint a forgótányérost, mert ott, a téglalap alapú helyen van egy kihasználatlan tér, míg a forgóantennásban egy nagyobb darab is - például egy nagyobb egész csirke - elfér.

#forgóantennás-mikró
2017. márc. 1. 12:29
 1/9 anonim ***** válasza:
16%

Nem gyártják, mert több meghibásodási lehetőség van benne, a lapátoknál a fokozott zsírlerakódás rontja a renomét.

Erre gondolsz ha jól sejtem:

[link]

2017. márc. 1. 12:59
 2/9 anonim ***** válasza:

Itt egy szép darab. :)

[link]

2017. márc. 1. 13:40
 3/9 A kérdező kommentje:

- 2017-03-01-12:59

Igen, ilyenre gondoltam. Annak ellenére, hogy a következő hozzászóló megcáfolta az állítást, köszönöm a válasz.

- 2017-03-01-13:40

Valóban szép darab. Köszönöm a linket. Fel is hívtam a budapesti számot. Sajnos, ők magánszemélyeknek nem csak éttermeknek, konyháknak, büféknek értékesítenek, és meg is kérik az árát. 90 valahány ezer forint + ÁFA. A lényeg az, hogy még létezik, gyártanak forgóantennás mikrohullámú sütőt!

2017. márc. 1. 20:37
 4/9 anonim ***** válasza:
15%

"Annak ellenére, hogy a következő hozzászóló megcáfolta az állítást, köszönöm a válasz. "

Kiskereskedelmi forgalomba nem. Az megint más dolog hogy ipari kivitelben és csak ezt az egy modellt gyártják, de nem mondtad hogy neked másfél kilowattos gép kell.

Háztartási alagútfúró meg gőzmozdony sincsen például. De legyen igazad, van és vehetsz belőle.

2017. márc. 1. 23:06
 5/9 A kérdező kommentje:

2017-03-01-23:06

„Barátom”! Ön (Maradjunk a magázódásnál, a magam részéről lesz*rom az Internetes szokásokat, főleg, ha megbántanak!) nagyon furán értelmezi a köszönet fogalmát, mert arra eléggé cinikusan és tiszteletlenül reagált, de a kérdést sem értette.

Megkérdeztem, hogy létezik-e még forgóantennás mikrohullámú sütő, amire Ön határozott NEM-mel válaszolt, és a gyártás megszüntetésének okát meg is indokolta.

Állítottam - helyesbítettem - később olyasmit, hogy eredetileg is ipari méretű 1.5 kW-os készülékre gondoltam. A második kedves válaszadónak is megköszöntem a segítséget, örömmel állapítottam meg, hogy mégis gyártanak még forgóantennás mikrót, de azt is, hogy hogy ha paraméterei meg is felelnének, kiskereskedelmi forgalomban nem juthatnék hozzá, és különben is megfizethetetlen lenne az ára.

2017. márc. 2. 01:23
 6/9 anonim válasza:
100%
Lemaradt a kérdőjel: Állítottam - helyesbítettem - később olyasmit, hogy eredetileg is ipari méretű 1.5 kW-os készülékre gondoltam??????????
2017. márc. 2. 01:46
 7/9 A kérdező kommentje:

2017-03-02-01:46

Így igaz! Kérdőjel nélkül valóban más lehet az értelmezése. Köszönöm!

2017. márc. 2. 01:55
 8/9 anonim válasza:
78%
Ha már a forgóantennákhoz nem értek, ebben szerettem volna segíteni, mert úgy láttam, hogy a kezdetben segítőkész kedves hozzászóló valamiért rossz passzba ment át. Nehogy most ezt az elgépelési hibát lovagolja meg.
2017. márc. 2. 02:08
 9/9 anonim ***** válasza:
16%

"főleg, ha megbántanak!) nagyon furán értelmezi a köszönet fogalmát, mert arra eléggé cinikusan és tiszteletlenül reagált, de a kérdést sem értette."

De értette és nem értelmez furán.

A háztartási gép kategóriában ipari berendezést keresnek.

A háztartási változat gyártása már rég a múlté.

Ha ez bántó valakinek, akkor nagyon sajnálom.

2017. márc. 2. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!