Melyik mikró a jobb? A tekerős vagy a nyomkodós (gombos, érintős)?
Te melyik mellé teszed le a voksod? Miért?
(Kéretik nem pontozgatni ész nélkül, ez nem olyan kérdés, amiben létezik rossz meg jó válasz!!)
A tekerős kényelmesebb szerintem, az csak egy mozdulat.
Ha már nyomkodós, akkor viszont inkább gombos legyen, az érintős cuccoktól herótom van.
Nekem digitális van, tekerővel és gombbal is beállítható, de a gombot használom. Egy gombnyomásra hozzáad +30 másodpercet. Egy bögre tea egy gombnyomás. Virsli 2 gombnyomás. Két fagyott zsömle 3 nyomás, tányér leves 4 nyomás. Mikor megnyomtam, vár 3 másodpercet és elindul.
Természetesen vannak egyéb állítható dogok, a tekerő pedig 10 másodperces intervallumot állít, de ritka hogy használom.
Pedig úgy szoktak pontozni (érzelmek alapján). Épp ezért a pontozgatásoknak igazán nincs sok jelentősége.
A tekerős/óramű felhúzós a legoptimálisabb és legegyszerűbb szerintem. Pontosan annyit tud amennyi kell. Egyetlen mozdulattal beállítod és bekapcsolod. Véletlenül se tudod 1 perc helyett 10-re állítani.
Nincs rajta digitális óra ami soha nem a valós időt mutatja mert mindig elfelejti azt és lusta mindenki újra és újra beállítani, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!