Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Kenyérsütő gép ami kicsit...

Kenyérsütő gép ami kicsit hosszabb kenyeret süt?

Figyelt kérdés

Nézegettem képeket mind ilyen nagyon magas és rövid kenyeret sütött.

Mint az előre szeletelt hosszabb téglalap alakú kenyér, olyat tud valamelyik sütni? :)

Esetleg ezeknek a menüje magyar? Köszönöm :)

2016. nov. 2. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne vagy te egy kicsit tul pretencios? En a helyedben orvendenek ha valaki legalabb az elso kovetelmenyt tudna teljesiteni!
2016. nov. 2. 16:17
 2/6 A kérdező kommentje:

Aki ismeri a gépeket annyit ír: nekem xy márkájú van az téglalap kenyeret süt de a menü nem magyar.

Vagy esetleg nekem magyar menüs xy van de az ahigy írtad a magas kenyeret suti...

Stbstb...

Ez olyan mint nehéz? :) Aki nem kotekedesbol kommentel az tud segíteni :)

2016. nov. 2. 16:32
 3/6 A kérdező kommentje:

-mint.

Bőven elég ha teglalaput süt, a többi mellékes :)

2016. nov. 2. 16:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Téglalap alakú az A4-es papír. Amit te szeretnél az téglatest vagy még inkább négyzetes hasáb.

Én a kétlapátos gépek közt nézelődnék. Ránézésre lehet látni a gép külső formáján, hogy mennyire lehet hosszúkás a sütőforma. arukereso.hu-n vagy pl. Mediamarktban nézelődj.

Ha egy sem tetszik, akkor mèg lehet próbálkozni normál sütőformával is: a tésztát megkeleszted egy "duci"

géppel, majd átöntöd egy hasáb sütőformába, amit normál sütőben sütsz ki.

2016. nov. 3. 16:11
 5/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a választ.

Most így csinálom, csak nem mindig van rá annyi időm.

Oarom cukorbeteg ezért szeretem magam gyúrni a kenyeret, és a hosszabb teglatest (:)) a nyerő.

Nézelődő. Koszonom :)

2016. nov. 3. 18:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt javaslom, nekem is ilyen van! [link]
2016. nov. 4. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!