Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A fi relét lecsaphatja-e az...

A fi relét lecsaphatja-e az internet modem?

Figyelt kérdés
Nem lakunk még a lakásban, de vagy 2 hónapon keresztül minden oké volt, egyszer nem kapcsolt le a fi relé, pedig ment a villanybojler, keringető szivattyú, hűtő, stb de az internet bekötése után 3 nappal lekapcsolva találtuk a fi relét? Lehetséges hogy a modem miatt?
2016. okt. 19. 20:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
"Hogy nem volt baja?" Akkor ezek szerint neked normális ha valami 3 hónap alatt elromlik! Nekem ez nem normális, de nem a szöveg elemzését kértem hanem tanácsot! De gondoltam hogy legalább egy okostojás beledumál, akinek gőze nincs az elektromosságról de kötekedni azt tud!
2016. okt. 20. 00:10
 12/17 A kérdező kommentje:
De ha 3 hónapon keresztül semmi probléma nincs a bekötött eszközökkel és bekötsz egy újat, majd azután kezdődnek a bajok, gondolom akkor arra gondolsz hogy muterod járkál át téged szivatni igaz?
2016. okt. 20. 00:16
 13/17 anonim ***** válasza:

"De gondoltam hogy legalább egy okostojás beledumál, akinek gőze nincs az elektromosságról de kötekedni azt tud!"

Mindkét feltételezés rosszul esik.

Az okostojás jelző is, ha azt nézzük hogy te meg azt próbálod tudományos alapokra helyezni hogy nem romolhat el bármi 3 hónap alatt akár úgy hogy hozzá se nyúlsz.

Szóval hátrébb az agarakkal.

Én is nézegettem ezt a fajta cuccot az új konyhába, de inkább 2 napig véstem a pincét és átvezettem egy csövet a kazánhoz, mert régen nem volt csak 10 literes vízmelegítő a konyhában.

De gondolom ezek nem érdekelnek, csak az volt a cél hogy mondjuk meg mi a hiba nálad (és nem az hogy mi lehet).

Üdv: Szabó Ernő érintésvédelmi felülvizsgáló

2016. okt. 20. 00:38
 14/17 A kérdező kommentje:

Így van, engem ezek nem érdekelnek.

Üdv: Kovács János, érintésvédelmi felülvizsgálókat felülvizsgáló

2016. okt. 20. 06:23
 15/17 anonim ***** válasza:
:-D nagy arc vagy hallod-e ?
2016. okt. 20. 08:15
 16/17 electroman75 ***** válasza:
Hát nekem csak az a véleményem hogy aki a teleszopos ipari hulladékot a házába engedi az meg is érdemli. A válaszaiból ítélve nem egy elektromos beállítottságú a drága.
2016. okt. 21. 14:07
 17/17 anonim ***** válasza:

"A válaszaiból ítélve nem egy elektromos beállítottságú a drága."

Nem, de úgy tűnik akkor is ő az okosabb, ne is próbálkozzunk.

Esetleg alakíthatnánk számára egy rajongói klubot.

2016. okt. 21. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!