A fi relét lecsaphatja-e az internet modem?
Figyelt kérdés
Nem lakunk még a lakásban, de vagy 2 hónapon keresztül minden oké volt, egyszer nem kapcsolt le a fi relé, pedig ment a villanybojler, keringető szivattyú, hűtő, stb de az internet bekötése után 3 nappal lekapcsolva találtuk a fi relét? Lehetséges hogy a modem miatt?2016. okt. 19. 20:23
2/17 anonim 

válasza:

Barmi ami athuz a fazisrol vagy a nullrol a foldre lecsaphatja. A modemnek szerintem nincs foldeleses dugoja, viszont megtortenhet hogy athuz a fazis a kisfeszultsegu testre, onnan meg a szamitogep hazra az USB kabelen keresztul. Szoval nem elkepzelhetetlen.
3/17 A kérdező kommentje:
Na ez a gondom, hogy nincs még gépre sem kötve. De az egyetlen dolog ami változott a lakásban az a bekötött net és a kábeltévé. De egyenlőre se pc se tv nincs rajta.
2016. okt. 19. 22:13
4/17 anonim 

válasza:

"De az egyetlen dolog ami változott a lakásban az a bekötött net és a kábeltévé. "
Meg az hogy valószínűleg a lakás nincs mindig fűtve.
Már találkoztam olyan esettel hogy a dugaljak mögötti szerelvénydobozban olyan mértékű kondenzáció fordult elő, hogy az már megzavarta az áramvédőt. Természetesen hetekig vadásztunk rá mire bebizonyosodott.
5/17 A kérdező kommentje:
Folyamatosan fűtve van, sőt teljesen újra lett vezetékelve még júniusban.
2016. okt. 19. 22:59
6/17 A kérdező kommentje:
Csak mielőtt a kábelekben vagy a csatikban keresnénk a gondot
2016. okt. 19. 23:00
7/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem tudom másoknál hogy van, nálam a keringető szivattyú csak akkor megy ha van fűtés. :)
2016. okt. 19. 23:05
8/17 A kérdező kommentje:
A Delimano vízmelegítő a ludas. Csak azt nem tudom 3 hónapon keresztül hogy nem volt baja? Pedig volt használva!
2016. okt. 19. 23:24
9/17 anonim 

válasza:

"hogy nem volt baja?"
Mielőtt elromlik valami, előtte jó, aztán egyszercsak nem.
10/17 A kérdező kommentje:
Kár hogy zsír új, de sebaj hisz garanciás! De csak van oka hogy nem terjedt el a vízmelegítés eme formája!
2016. okt. 19. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!