Miért nem tudok a modemmel internetkapcsolatot létesíteni? D-link DSL-321B modem, nemrég újonnan vettem követtem a telepítési útmutatót de semmi, ,
Figyelt kérdés
egy internetes felületen kell ugye az adatokat kitölteni mindent meg is csináltam amit úgy láttam hogy ki kell tölteni és már majdnem csatlakozott is szépen villogott rajta minden fényjelzés zölden csak az internet jel nem! az egy idő után folyamatosan pirosan világított és kész, a modem és a számítógép közötti kapcsolat jel is világított és a Power jel melletti kis félköríves ábra amiből egy felfele mutató nyíl áll ki, az a kimenő internetkapcsolat keresési jel ha jól tudom, már többféle variációban is próbáltam a modem beállításokat de semmi eredménye,2016. okt. 15. 18:45
1/5 Szirty válasza:
Milyen szolgáltató milyen szolgáltatása?
A szolgáltatóhoz való kapcsolódás módját és az ahhoz szükséges jelszót megfelelően beállítottad?
2/5 A kérdező kommentje:
igen a jelszókra kifejezetten figyeltem mert ugye ha az nem jó akkor nyilván nem csatlakozhat :) Invitel az internetszolgáltató
2016. okt. 15. 18:56
3/5 anonim válasza:
Kezd el elölről a beállítást, és gondosan írd be a szolgáltatótól kapott jelszót. Eléggé furán írtad, hogy "már majdnem csatlakozott is szépen villogott rajta minden" de aztán mégsem...szóval valami csak nem stimmel. Sok szerencsét
4/5 anonim válasza:
Ne ide irogass, hivd fel a szolgaltatot!
5/5 anonim válasza:
A szolgáltatónál is be kell állítani a kapcsolatot. "Már majdnem csatlakozott is", na igen, illegális rácsatlakozásnak érzékelte és letiltotta.
Mindenképpen hívd fel az ügyfélszolgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!