Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Panellakásban a mosógép...

Panellakásban a mosógép kivezetőcsövét hova rakjátok?

Figyelt kérdés
Eddig családi házban laktam, de a párommal panellakásba költöztünk és nem tudom hogy oldjam meg a víz kivezető csövet. Családi házban közvetlen a szennyvízcsatornába lett elvezetve, gondolom itt a kádba kell. Csak a szélére kell rögzíteni és annyi? Vagy ti mit csináltok vele?

2016. aug. 11. 07:48
 1/6 anonim ***** válasza:
A mosdókagyló szélére akasztom. De lehetne a kád szélére is. De láttam olyan megoldást is hogy a mosdókagyló szennyvízlefolyóján volt egy csatlakozó és arra csatlakozott.
2016. aug. 11. 07:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet azt is kipróbálnám, de én nem tudom, hogy mivel akaszthatnám ki, ugyanis nem adtak semmit hozzá. Auchanba vettük tegnap, de semmi "akasztót" nem kaptunk hozzá. Te is úgy vetted külön?
2016. aug. 11. 07:57
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Én a helyetekben vennék a mosdóhoz lefolyóelosztó idomot, így közvetlenül oda mehet a szennyvíz. Ha szabadon a kádba megy, akkor állandóan ki kell mosni, az akrilkádak ráadásul sérülékenyek is, de undorító is a szennyvízmaradványban fürdeni.
2016. aug. 11. 08:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én mosógépemnek gyárilag kampósra van meghajlítva a szennyvízcső vége.
2016. aug. 11. 08:41
 5/6 A kérdező kommentje:
ideiglenesen törölközővel szorítottam a kád és a mosógép közé, hogy a kádba menjen, de igeeen nagyon ronda lett a kád utána, úgyhogy még nem tudom.. Nekem sajnos merev egyenes nem hajlított..
2016. aug. 11. 21:49
 6/6 belapus ***** válasza:
100%
Kifolyócső gégekanyar - külön is megvásárolható.
2016. aug. 12. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!