Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért önállósodott a mosógépem?

Miért önállósodott a mosógépem?

Figyelt kérdés
Zanussi(felültöltős) mosógépem van. Mostanában mosás közepén leáll, zölden villog az indítógomb, megnyomom, folytatja tovább. Aztán centrifugálás közben szintén leáll, pirosan villog a gomb, megnyomom, folytatja, majd befejezi a mosást. Szóval mindig rá kell nézni h nem állt e le. Nem ment el közben az áram, szóval nem ez a gond. Szerintetek ?

2016. aug. 8. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:

a program vezérlő döglődik

vagy valami hibakód a villogás, nézd meg a használatiban!

2016. aug. 8. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem Indesit witp 102-es mosógépem volt. Hasonlókat művelt, akkor leszedtem a burkolatot a vezérlő automatikáról. Lehúzgáltam a sarukat, megcsiszolgattam polírpapírral az érintkezőket, aztán visszadugdostam. Megjavult. Próbáld ki, hátha megjavul. Működés közben meg-megszakadhat az érintkezés a panelon, hátha az okozza a hibát. Egy próbát megér. Persze a konnektorból ki kell húzni a gépet előtte!
2016. aug. 8. 18:46
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, bár a szétszedéstől kicsit félek. 27 N
2016. aug. 9. 08:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Jó hogy leírtad, lehet mi is megtekintjük ott, hátha javul...
2016. aug. 9. 10:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Látom az L betűt, tehát nő vagy. Habár attól még érthetsz dolgokhoz, nekem esztergályos nőismerősöm is volt. Ha viszont elküldöd a gép pontos típusát, segítek.
2016. aug. 10. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocs, N betűt. :D
2016. aug. 10. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!