Anyukák! Milyen mosógépet ajánlanátok elérhető áron? 100ezer ft környékén. Bedöglött a mosógépem 2 gyerek mellett!
Figyelt kérdés
2016. júl. 15. 19:23
1/16 anonim válasza:
Ilyen összegben már elég jókat lehet kapni,az energia osztályra kell figyelni minden A legyen ha lehet minél több pluszos.Márkában csak annyit tudok mondani,hogy Indesitet NE!!!!
2/16 anonim válasza:
már miért ne? anyu indesit gépe 13 évig húzta úgy, hogy halkabb volt a 13-éve végén, mint a mostani 1 éves whirlpool az első perctől
3/16 anonim válasza:
Az LG régen kifejezetten jó volt, elég tartós, strapabíró, szépen mosó és a ruhákat nem gyűrte.
Most nem tudom, milyen. (Kb. ezen az árkategórián kezdődnek)
Igazából engem is érdekelne, mert amink most van LG, 10-11 éves és már kezd szegényke "köhögni".
5/16 NigelB válasza:
AEG, Electrolux. A felül töltőssel kevesebb baj van, és kisebb. Az elöltöltősre rá lehet pakolni, ha kevés a hely, de hajolgatni kell.
6/16 jgereben válasza:
whirlpool,Indesit,Ignis mosógépet senkinek nem ajánlok
100Ef-ból Zanussit tudom ajánlani
7/16 A kérdező kommentje:
Hát ez nem volt egyszerű kb másfél napot a neten lógtunk már ha becsuktam a szemem akkor is mosógépet láttam melyik mit tud mennyi fordulat centri A B C huu nem semmi... az emberemet idegileg kinyirtam :) majd bement a varosunkba ahol CSAK szart lehetett kapni csupa másodosztály és horror áron... Igy nagy nehezen megrendeltünk egy drágább mosógépet remélem bevállik mert ha nem én már eret vágok :D :D :D
2016. júl. 16. 21:31
8/16 A kérdező kommentje:
Ezt vettük! Nekem most felültöltős volt én előltöltődet szerettem volna!
2016. júl. 16. 21:36
9/16 anonim válasza:
Fas.za kis gép nem fogsz csalodni benne.nekünk olyan van mint amit linkeltem a 4.válaszban.amit rendeltél az meg még jobb
10/16 anonim válasza:
Hát, amit én linkeltem neked kb fele ennyiért, az is van ilyen jó, de te tudod. Plussz garanciát is vettél rá, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!