Anyukák! Milyen mosógépet ajánlanátok elérhető áron? 100ezer ft környékén. Bedöglött a mosógépem 2 gyerek mellett!
Figyelt kérdés
2016. júl. 15. 19:23
11/16 anonim válasza:
Én indesitet ajánlottam volna. Nekünk az van,kb ugyan ezt tudja mint amit vettél, csak mi 80ezerért vettük egy éve és garancia is van rá... Tökéletesen mos,nem hangos és rengeted program van rajta és energia takarékos is A+++
12/16 lilluli0361 válasza:
Most lehet pályázni energia takarékos mosógépre és hútőkre. Nézz utána!.
13/16 bikaa válasza:
Lg vagy Samsung. Alkatrész szinten javítható, ha később javítani kell (nem komplett fődarab cserés ami elég drága.
14/16 anonim válasza:
nekem anno szerelő mondta h siemens v bosch....ezeket kell a legkevesebbet javítani.
whirpool-nak általában elkezd az oldaláról leperegni a bevonat és rozsdásodik. nekem samsungom van, nem vagyok vele tökéletesen elégedett...ha vennék újra, tuti siemens, bosch v miele lenne a választott
16/16 anonim válasza:
Nemtudom árban most hol járnak, de én azt mondom "direkt drive"-os legyen! Lehet kell tenni hozzá még egy kis pénzt. De amit én vettem anno ~7 éve LG-t ~170k-ért, az még a mai napig is tökéletesen mos. Vigyázunk is rá, kívülről is karcmentes... És még egy hibája sem volt. Am. Szervizben dolgoztam. ~100 hibás mosógépből 98 sima ékszíjas volt, 2 direct drive-os (annak is panelhibája volt). Míg a sima ékszíjas szinte mind csapágyas... Annak javítása meg min. 15k... Megéri normálisat venni. Jah és a hangja is álom. Szinte aludni lehet mellette. Ékszíjas mellett még a rádiót se hallod. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!