ÉRdemes megvenni a lux intelligence porszívót? Tényleg olyan jó? Mennyibe kerül? Sehol nem találom az árát!
Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 14:50
31/38 pitchman válasza:
Anyósoméknak van Lux porszívójuk. Biztos jó, nem vettem észre, hogy ne végezné jól a dolgát. De szerintem azokat az embereket lehet a legjobban meggyőzni, akik nem elégedettek a 10-20-30 ezer forintos porszívóval mert max 5 évet bírnak. De számoljunk utána. Egy Lux kb 300.000 ezért az árért 50 évig kéne, hogy jól működjön. De még he így is van, a value kategóriában a pörgés, hogy pl én 5 éve vettem egy electrolux porszívót 30-ért ami most tönkre ment, de jól tisztított. tehát ha mindig veszek egy újat 5 évente az 6.000 Ft évente. Nem tudom elhinni, hogy egy lux kibír 50 évet, és ha igen abban is jönnek az újabbak meg a jobbak. Biztos jól szív, de ár-érték arányban nem annyival jobb mint egy kommersz porszívó. Ott tudom elképzelni esetleg a hasznát ahol iparilag használják (pl. szállodában). Nekem is mutatott más márka ügynöke olyat, hogy elállt a lélegzetem, de az a matrac pl. sose volt tisztíva ily módon. Na meg aon is el elehet gondolkodni, milyen mélyről tudja kiszívni a koszt, csak az a kérdés hogy van-e értelme. Pl. egy matracot megvesz az ember mondjuk 10 évre utána nincs csoda: kuka a vége. Tuti sok mocsok összejön benne de... Mi mocskot szív be az meber csak azzal, hogy megy az utcán? Szerintem egy nap alatt 100x annyit mint ami abban a matracban van. Plusz az ember nem porszívó. Ergó ha azzal hogy én ráfekszem és azt a koszt be tudnám szívni akkor olyan hatékony lennék mint egy 300.000 Ft-os porszívó, de valójában még azt sem tudom elérni mint egy 30.000 ft-os.... Gondoljunk bele, lehet szédíteni mindennel mindenkit, és nem azt mondom hogy nem tudja, csak hogy milyen árért mennyi értelme van...
32/38 Fül-orr-gégész válasza:
Mindenképpen érdemes, főleg az új S-115-ös fehér verziót! Csodálatosan szív, valóban teljesen kitisztítja a függönyöm, úgy hogy egy évbe egyszer ha mosnom kell, mert összefogdossák a gyerekek, de nem háromhavonta! A takarítással fele annyi idő alatt végzek, és sokkal alaposabban meg tudom csinálni. Szűri a levegőt, ami érezhető, SEMMI szálló por nincs, és nálunk a két asztmás gyerekem párszor már megáldotta. Életem során jópár luxuskategóriájú porszívót elhasználtam, ez az első amire azt mondom MARADÉKTALANUL ELÉGEDETT vagyok!! Ahogy olvastam a válaszokat, egyértelműen kiderült, hogy akiknek valóban van ilyen gépük, azok szeretik és nem bánták meg, akiknek nincs azok meg ugatják. Gondolom mert irígyek, hogy nem juthatnak hozzá, de ez az ismeretlenül fikázás régi magyar szokás. Ismerősömnek volt, anyámnak volt, lányomnak volt...hagyjuk már :D Aki megteheti, hogy beszerez egyet, az tegye meg én azt ajánlom, nálunk rettenetesen bevált.
33/38 gergoap válasza:
Utolsó. Igen, aki megteheti, hogy megvegye, úgy áll anyagilag, az vegye meg!
Függönyt amúgy mosni kell, nem porszívózni, attól nem lesz fehér! :-)
34/38 anonim válasza:
De sok buta ember van. Egy pár dolog:
- A Lux (Petroleum Autolux néven) találta fel az első elektromos porszívót
- mindig direkt értékesítettek
- Zanussi, Elektrolux, AEG, Miele. Ezek mind a Lux tulajdona. A poratkákat is kiszívja, aminek az ürüléke a legallergénebb anyag
Szerintem mindent elárultam. Drága, lehet nem éri meg, de olyat tud, amilyet a világon egyetlen másik porszívó sem.
35/38 gergoap válasza:
A poratkákat kiszívja? Ki látta? Szerintem ez csak reklámszöveg! A többi is kiszívja, csak legfeljebb kicsit kevesebbet. Egy porszívónál a szívásteljesítményt kell megnézni, az mutatja a szívóerőt. Egy Samsungnál ez 350W körül van. Kíváncsi lennék mennyi a LUX-nál!?
36/38 anonim válasza:
Te is láthatod a saját szemeddel, ha van ilyen porszívód. Teszem azt porszívózd ki az ágymatracod. Ahányszor akarod. Ameddig akarod. Olyan géppel, amilyennel akarod. És akkor rámegyek a Lux-szal. Meglepődnél, hogy mennyi mindent kiszív. Pl. az atkaürüléket. Ami nagyon allergén. És azt a saját szemeddel láthatod. Eddig itt érveltek a Zanussi, meg AEG, Miele, stb. márkák mellett. Ha a Lux tulajdonolja, akkor biztosan vannak olyan jók, nem? Ki az a hülye cégtulaj, aki hagyná? A világon egyedülálló. Aki látta már használat közben, annak leesik az álla. Jah, és a levegőt is tisztítja. Semmiféle szag nem jön ki a porszívóból. De aki nem hiszi, az hívjon el egy értékesítőt. Vagy fulladozzon a porában.
37/38 anonim válasza:
Jah, és nem attól erős egy porszívó, hogy 4-5 kilowattos. Sokkal inkább a legújabb technológiától. Az új Lux úgy tudom, hogy 1,2 kw, ami bővel a megengedett érték alatt van, majdnem fele. Nem semmiért van az, hogy aki használja, az szereti, aki nem használja, az meg csak károg.
38/38 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!