ÉRdemes megvenni a lux intelligence porszívót? Tényleg
olyan jó? Mennyibe kerül? Sehol nem találom az árát!
Nincs rá 5 év gari. 2 év a teljeskörű.
2011. aug. 4. 20:38
12/38 anonim válasza:
Rohadtul nem éri meg. Érthető okok miatt ezt szinte csak ügynöktől tudod megvenni és a reális árnak szinte a nyolcszorosát kérik el. A porszívók között a csúcskategória a kärcher vagy a miele. A kärcher drágább porszívói 100 ezer körül vannak és lényegesen többet tudnak mint a lux. Ráadásul a megszokott módon, üzletekben forgalmazzák és nem ügynökök talpalnak vele, keresve az átverhető naív váráslót... az összes megérdemelné hogy csalásért leültessék őket
2011. szept. 10. 13:32
13/38 varónkarjú válasza:
Nekem Karcherem van. Jól kiporszívóztam a Luxos csávó előtt. Aztán jött és kiszedett a Lux-al egy fél porzsáknyit még a szőnyegből. Erősen elgondolkodtatott, mert lehet, hogy csalás és ámítás, de sajnos a szememmel láttam. Röviden, lehet, hogy sok porszívó sokkal többet tud, mint ez a Lux, mert ez egyet tud csupán: port szívni. Mellesleg szeretem a zenét. Aki minőségi zenét hallgat, az vesz egy méregdrága csöves erősítőt. Az nem tud mp-at, cd-t, 5.1-et, nincs benne rádió és dvd lejátszó sem, de ébresztőóra és gps sem. Egyet tud. hangosítani minőséggel. Érzésem szerint ez is ilyen. Általában ami sokat tud, az egyet sem tud alaposan. Persze drága. Egy sztereo csöves erősítő másfél milla. Vagy több. Fekakombi-válloncipelős basszládás rádiómagnólemezjátszót meg kapsz 30 ezresért. Ilyenek ezek a dolgok.
2011. dec. 3. 23:10
14/38 anonim válasza:
A Lux-os hapsi kiporszívózott az én porszívómmal és utánna a Luxal kiszedett még egy csomó pórt a szőnyegből. Ennek ellenére persze ilyen drágán 550000 Ft-ért nem vettünk! Járt az agyam - előhoztam a Thomas 1300W-os vizes porszívót és miután elment a fazon még kiszedtem a szőnyegből annyit mint ő! Erre varjatok gombot! Szerintem ez olyan mint a porolás, amíg ütöd porol! Ez a jó porszívó még az idegen cérnaszálakat is ott hagyta! NEM éri meg! Igaz az én porszívóm jóval hangosabb, de olcsóbb és szív úgy.
2012. ápr. 19. 02:05
15/38 anonim válasza:
Segítsetek!!!
Ökulux 8000-hez keresek használati útmutatót! Takarítok egy családnál, akiknek sejtésük sincs, hogy működik és ki kellene takarítanom ezzel a hipercsodával a kanapét...
Sajna az előző takarítónő lenyúlta a használati utasítást :(
Kérlek benneteket, hogy aki tudja, hogy kell, írja meg nekem, vagy scannel-je be az erre vonatkozó részt... Priviben megadom az email címem. Remélem jár még erre valaki...
2012. ápr. 27. 19:04
16/38 Főzős Laci válasza:
Mi 2008.08.hóban vettük 600.000-ért,vagyis mivel Pollen érzékeny vagyok(asthmás)ezért,már elengedett ebből 100.000-et!
Nagyon jó,intelligens gép,sok fejjel,kiváló kézreálló használhatósággal!Szinte elpusztíthatatlan!Az UV fényes,sűrű kefés fejjel minden cérnaszál,hajszál,morzsa és egyéb apró pihe,kosz összeszedhetŐ.Melegen ajánlom!Főleg ha van beteg ember,háziállat a lakásban!
2012. máj. 5. 22:27
17/38 anonim válasza:
Akit érdekel Lux Intelligence porszívó, nálam jelentkezhet van egy használt 2 éves, körülbelül 5x használtuk, gyári csomagolásában, semmi baja!! Képeket kérésre tudok küldeni, 2 éve vettük: 350.000 Ft-t. Árat privátba megbeszélhetjük, alkuképes vagyok! :)
Email-címem: vargaevelin93@freemail.hu
2012. jún. 7. 14:54
400k-t egy tetves porszívóért? Nekem eddig egy 30k-s Samsung volt a legjobb porszívóm (arra is sajnáltam kiadni annyit), de 2 év alatt leégett. Utána vettem 5k-ér egy másik Samsungot, ez megvan 5 éve és simán elvagyok vele. Simán kiszív mindenhonnan minden szennyeződést. És szó szerint 100-szor olcsóbb volt, mint a Lux :D Szerintem abból a 400k-ból 30-40k kb a porszívó értéke. A többi haszon.
2012. jún. 10. 14:16
Rohadtul nem éri meg. Érthető okok miatt ezt szinte csak ügynöktől tudod megvenni és a reális árnak szinte a nyolcszorosát kérik el. A porszívók között a "csúcskategória a kärcher vagy a miele. A kärcher drágább porszívói 100 ezer körül vannak és lényegesen többet tudnak mint a lux. Ráadásul a megszokott módon, üzletekben forgalmazzák és nem ügynökök talpalnak vele, keresve az átverhető naív váráslót... az összes megérdemelné hogy csalásért leültessék őket"
Vagy gyilkosságért,nem? :)
2012. jún. 12. 10:18
Eredeti árért természetesen nem! Használtan igen. Ennyi pénzért már robotporszívót kellene adni.
Ez ugyanolyan dolog, hogy valaki kiad mobiltelefonra 100.000Ft-ot, én sosem tenném, mert nem ér annyit. (persze ha aranyból lenne.)
2012. szept. 30. 09:47
Kapcsolódó kérdések: