Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » ÉRdemes megvenni a lux intelli...

ÉRdemes megvenni a lux intelligence porszívót? Tényleg olyan jó? Mennyibe kerül? Sehol nem találom az árát!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 14:50
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
Vorwerk olcsóbb, és majdnem olyan jó porszívó, mint a LUX. A Lux svájci, a Vorwerk svéd. A Karcher német. Ha olcsóbbat és jót akarsz, Karcher, de érdemes megnézni az Electrolux,AEG,Bosch porszívókat is.
2012. okt. 12. 13:53
 22/38 anonim válasza:

Van két külön verziója. A royal és a szimpla(ennek nincs neve). A royal 430 a sima 340. nekünk sima van 13 hónapja, és nayon penge az egész.a külünbség a kijelző tech.je között van. z olcsó szimpla led égő a drága lcd kijelző. a drága inox az olcsó műanagy és a drágán van beébipett távirányító a foganytyúban. szerintem nagyon megéri, tulajdonképpen mikor megláttam, egyből klaudia néni hez hasonló dolgok jutottak eszembe. ugye a drága villás porszivók

alapból, hogy a világ no1 porszivója

2013. márc. 26. 17:12
 23/38 Berkennye válasza:

Üdv!

Akárki akármit mond a Lux-nak nincs párja...!Nem vagyok ilyen porszívó ügynök,nem azért dicsérem ezt a gépet!

Vettem..kicsit borsos volt de megéri!

Tényleg kiszed mindenféle szövetből(matrac majd 20 cm-t át szív!,kanapé,ülőgarnitúra stb) vagy szőnyegből mindent!Nem azt hogy okés ki van porszívózva..mindent..az utolsó szemig!Próbáljátok ki...porszívózzatok ki és szagoljatok bele a szőnyegetekbe..jó mélyet!Por szagú...

Lux-al nincs ilyen!Nem az a lényeg hogy erősen szívjon hanem optimálisan egy porszívó!Aki ilyeneket mond az nem ismeri a Lux-ot!Drága de nagyon jó!Iszonyat a különbség egy "sima" porszívó és egy Lux porszívó közt!

2013. aug. 14. 19:14
 24/38 anonim ***** válasza:
71%
Sajnos nagyon sok embert átvertek a LUX márkával!!! Ugyanúgy mint a BECK edényekkel!!! Egy nyomorúlt porszívó miért kerül 400.000-be? A legjobb minőség a MIELE amire azért a 30 év szavatosság az megnyugtató! A MIELE készülékekben egy kínai csavar sincs! A legtöbb celebünk, és hírességünk,köztük Mága Zoli, a Bódi család, de rengeteg hírességünk ezeket a termékeket válassza! Egy műszaki üzlentláncnál dolgoztam, és aki megengedheti magának az MIELE gépeket vett! A márkanév egyenlő a minőséggel! Több mint 100 éves múltra tekint vissza, és ez idő alatt soha egy vásárló sem volt vele elégedetlen! Erre a legbüszkébb a cég! A cég szlogenje is az, hogy :"Mindig Jobban"!!! Egy Miele porszívó kb 60-80.000Ft körül van! De ezért a lehető legjobb minőséget kapja a vásárló! Ezek a cégek mint a LUX, a Beck, Lajos Trade Kft,sajnos a vásárlók megkárosításával foglalkoznak! És elég nagy sikerrel teszik ezt! Én nem lebeszélni akarlak a LUX márkáról, de vásárlás előtt inkább kérd ki szakemberek tanácsát. Egyébként egy előttem szólónak teljesen igaza van! Minden porszívóval lehet levegőt tisztítani!!! Különösen az ugynevezett HEPA szűrős porszívokra igaz ez, és a viz szűrősökre! A legújjabb technológia az ezüst ionos porszívó, amit a LUX azonnal elkezdett koppintani! Így nemsokára piacra is fogják dobni kb. 5-600.000-ért. Míg az eredetit meg lehet majd venni 75-90.000 körül. Hát ennyit szerettem volna hozzászólni.
2014. márc. 17. 18:37
 25/38 gergoap ***** válasza:
83%
Azzal egyetértek, hogy jónak jó a porszívó, csak szépen átverik, lehúzzák vele az embereket! Van egy ismerősöm aki ezzel foglalkozott, árubemutatós. A lényeg, hogy 3-5-szörös haszonnal adják el a termékeket.
2014. márc. 20. 01:38
 26/38 anonim válasza:

Mi 3 éve vettük 270 ezer forintért, annyit simán megér újonnan is szerintem. Mondjuk igaz, hogy két változata van, a Royal és a sima, a sima volt 270, a Royal már 380 ezer. A különbség annyi, hogy a Royalnak inox borítása van, kész LED-es indikátorok helyett valódi, LCD kijelzője van, van pihentetőkapcsoló rajta és a csőben benne van az elektromos fejekhez az áramellátáshoz szükséges kábel. Valamint van a fogantyún távirányító. Azt mondjuk nem éri meg szerintem.

De a 270-et igen. 5 év garanciával. Előtte mi is jól kiporszívóztunk a 35 ezres AEG masinával. Jött a manusz, egy 1*0,5 méteres őnyegdarabon többet szedett ki, mint a miénk egy hét alatt az egész 10 négyzetméteres szőnyegből!

Fotelből ugyanennyit szedett ki, annyit kivéve, hogy azon egyetlenegyszer huzta végig a kb 8 centi széles kefét, keresztben, tehát kb fél métert.

A zőnyegről konkrétan kiderült, hogy az nem vajszínű, hanem hófehér. És ezen a fentebb agyondícsért Thomas vizesporszívó sem segitett korábban.

Egyszóval, én nagyon szeretem, mostmár, ennyi pénzért, érdemes megvenni.

2015. márc. 22. 11:21
 27/38 Krs1023 válasza:
A Lux termèkei egy olyan szintet kèpviselnek amit semmi màs ,19 ève tökèletesen mûködik a porszîvònk,az ùj d950 pedig egy csoda,,halk gazdasàgos(4 porzsàk 9 hònapot bîrt)a lègtisztîtò hatàsa èrezhetô ,portalanîtò funkciò hibàtlan,,aki erre rosszat mond,az vagy igènytelen vagy nincs ilyen porszîvòja.a többi termèk ami lux pèldàul a viztisztîtò az egèsz csalàdom imàdja a leves a tea a kàvè vègre az aminek akartam finom!!!
2015. jún. 10. 11:19
 28/38 anonim válasza:
Van egy gép itthon (pár éve lett újként, sajnos ügynöktől, drágán megéve), aminek előbb az automatikus szívás szabályzója ment tönkre, majd a feje esett le és most már játssza a ki-be kapcsolásos hibáját. A kábele is sokszor becsípődik a csévélőbe. 2 ismerősömnek volt LUX porszívója és mindkettőnek már tönkrement. Házaló ügynököktől ritkán lehet jó áron vásárolni, de előfordulhat, hogy legalább jót. Ha sikerül (egyenlőre) hibátlan gépet találni használtan, akkor jó lehet. Újonnan... úgy gondolom nem szabad, 300-400e-ért!
2015. júl. 24. 19:00
 29/38 anonim válasza:
A Lux valóban jó minőségű gépeket forgalmaz, erősen túlárazva. Minőségben a Nilfisk Advance készülékek fél- harmadáron tudják ugyanazt.
2015. szept. 25. 18:40
 30/38 gergoap ***** válasza:
69%

Ez amúgy ugyanaz, mint a legtöbb árubemutatós holmi. 50.000-es edénykészletet eladják 250.000-ért.

Szóval nem kétséges, hogy jó a porszívó, de a valós ára biztosan 100.000 alatt lehet!

2015. szept. 25. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!