ÉRdemes megvenni a lux intelligence porszívót? Tényleg olyan jó? Mennyibe kerül? Sehol nem találom az árát!
Van két külön verziója. A royal és a szimpla(ennek nincs neve). A royal 430 a sima 340. nekünk sima van 13 hónapja, és nayon penge az egész.a külünbség a kijelző tech.je között van. z olcsó szimpla led égő a drága lcd kijelző. a drága inox az olcsó műanagy és a drágán van beébipett távirányító a foganytyúban. szerintem nagyon megéri, tulajdonképpen mikor megláttam, egyből klaudia néni hez hasonló dolgok jutottak eszembe. ugye a drága villás porszivók
alapból, hogy a világ no1 porszivója
Üdv!
Akárki akármit mond a Lux-nak nincs párja...!Nem vagyok ilyen porszívó ügynök,nem azért dicsérem ezt a gépet!
Vettem..kicsit borsos volt de megéri!
Tényleg kiszed mindenféle szövetből(matrac majd 20 cm-t át szív!,kanapé,ülőgarnitúra stb) vagy szőnyegből mindent!Nem azt hogy okés ki van porszívózva..mindent..az utolsó szemig!Próbáljátok ki...porszívózzatok ki és szagoljatok bele a szőnyegetekbe..jó mélyet!Por szagú...
Lux-al nincs ilyen!Nem az a lényeg hogy erősen szívjon hanem optimálisan egy porszívó!Aki ilyeneket mond az nem ismeri a Lux-ot!Drága de nagyon jó!Iszonyat a különbség egy "sima" porszívó és egy Lux porszívó közt!
Mi 3 éve vettük 270 ezer forintért, annyit simán megér újonnan is szerintem. Mondjuk igaz, hogy két változata van, a Royal és a sima, a sima volt 270, a Royal már 380 ezer. A különbség annyi, hogy a Royalnak inox borítása van, kész LED-es indikátorok helyett valódi, LCD kijelzője van, van pihentetőkapcsoló rajta és a csőben benne van az elektromos fejekhez az áramellátáshoz szükséges kábel. Valamint van a fogantyún távirányító. Azt mondjuk nem éri meg szerintem.
De a 270-et igen. 5 év garanciával. Előtte mi is jól kiporszívóztunk a 35 ezres AEG masinával. Jött a manusz, egy 1*0,5 méteres őnyegdarabon többet szedett ki, mint a miénk egy hét alatt az egész 10 négyzetméteres szőnyegből!
Fotelből ugyanennyit szedett ki, annyit kivéve, hogy azon egyetlenegyszer huzta végig a kb 8 centi széles kefét, keresztben, tehát kb fél métert.
A zőnyegről konkrétan kiderült, hogy az nem vajszínű, hanem hófehér. És ezen a fentebb agyondícsért Thomas vizesporszívó sem segitett korábban.
Egyszóval, én nagyon szeretem, mostmár, ennyi pénzért, érdemes megvenni.
Ez amúgy ugyanaz, mint a legtöbb árubemutatós holmi. 50.000-es edénykészletet eladják 250.000-ért.
Szóval nem kétséges, hogy jó a porszívó, de a valós ára biztosan 100.000 alatt lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!