Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » ÉRdemes megvenni a lux intelli...

ÉRdemes megvenni a lux intelligence porszívót? Tényleg olyan jó? Mennyibe kerül? Sehol nem találom az árát!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 14:50
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
Szerintem egy sima jóminőségű porszivó is megteszi.
2010. ápr. 8. 18:56
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen,nekünk 15 éve van nagyon jó,semmi baja nem volt még,több mint egy sima porszívó! Mivel elváltam és külön lakásba költöztem,ez volt az első amit megvettem,a www.vatera.hu lehet kereskedőtől újszerű állapotban garanciával és tetszés szerinti tartozékokkal venni 50ezer körül!(nem 400 mint ujonnan!)A másik a lux gőztisztító 50 ért az egész lakást kitakarítottuk vele.csak a régebbi Öko3000 tipust kell választani ami csak dizájba különbözik az újtól de viszont jóval olcsóbb!vasaló is jár hozzá
2010. ápr. 9. 10:02
 3/38 anonim válasza:
82%

Lux intelligence ár ügyben én 420at hallottam. De ügynök árulja így változó, minden esetre lehet olcsóbban is kapni, csak nem ügynöktől és ohne garantiii.

Mivel a Lux a legjobb, kérdés meg tudod e fizetni. Hasonlókat kapsz 10szer olcsóbban is, de ugyan ilyet nem. Azért azzal vitatkoznék, hogy 50ért milyen Luxot lehet kapni. Kb egy 5-10 éves gépet, ami egyáltalán nem csak designban különbözik, mert konkrétan a legújabb Ökolux 8000 gépeknek már egyáltalán nincs hangjuk, hogy a többiről ne is beszéljek.

2010. ápr. 11. 05:29
 4/38 anonim ***** válasza:
93%
Az elsó vagyok!50 ért használt kereskedőtől vettem a poreszívót és a gőztisztítót is Budaörsön garanciát vállalt rá! Több gépből lehetett választani!A gőztisztító gyakorlatilag ÚJ volt csak a régebbi modell Öko3000 es ami csak a külső dizájnban külömbőzik nem fémházas,ami szerintem rondább is!A porszívóis jó állapotú volt nem a dizájnos fémházas.Egyébként www.vatera.hu kereső:Lux és ott van (Bakonga)az eladó neve
2010. ápr. 12. 07:23
 5/38 anonim ***** válasza:
Bocs nem első a második.!Mint írtam két garnitúra porszívó és gőztisztítom is van.Egyébként több kereskedő neve is címe is van akik használtat árulnak,alkudni is lehet és országosan házhoz is kiviszik a terméket!Én is igy tájhékozodtam és vettem használt újszerű állapotú termékeket!!
2010. ápr. 12. 07:29
 6/38 anonim ***** válasza:
60%
Szerinted érdemes négyszázvalahány ezerért?
2011. márc. 23. 21:51
 7/38 Bándy Annamária válasza:
22%

Van kisgyermeke vagy idős családtagja? Tart háziállatot, esetleg más allergének is vannak otthonában? Szőnyeg vagy parketta van a lakásban?

Az Asztmás Gyermekek Országos Szövetsége a készülék mindennapi használatát javasolja az asztmás, allergiás tünetek csökkentésére.

Szintetikus porzsák (kiszűri a durva szemcséket)

HEPA2 hosszú élettartamú szűrő (kiszűri a motor szénporát). Antibakteriálisan kezeli és kiszűri a kórokozókat és a baktériumokat.

Préselt aktív szén szűrő (kiszűri a gázokat és szagokat)

HEPA 1 H13 szűrő (kiszűri a mikroszemcséket)

Leírás: gégecsőcsatlakozó záró lappal, porzsákfedél, parkoló állás pozició, LED-es kijelző, funkció gombok, kábel visszahuzó láppedál, illatosító kamra.

A LED kijelző mutatja a szívóerőt, a HEPA és szénszűrő cseréjét, a motor túlhevülését, a porzsák cseréjét, valamint az automata funkció bekapcsolását.

Műszaki adatok:

méret: 57,5*25*23,5 cm

súly: 6,7 kg max teljesítményfelvétel:

1250 W

motor max. áramfogysztása: 1200 W porszívó zajszintje: 65 dBA

működtetés sugara: 12,5 m

Sajnos egészségi állapotom annyira romlott, hogy a vadonat új porszívót, nemhogy lábbal, de kézzel se tudom beindítani, pedig csak egy pedált kell megnyomni.

Nem volt soha használva, tartozékokkal, porzsákokkal együtt, tehát komplett új

állapotban eladó!

Irányár: 280.000,-Ft.

Hitel-átvállalás szerintem megoldható, ebben az esetben ár ára kb: 100.000,-Ft (banki kimutatás alapján). Én most 10.568,-Ft/hó részletet fizetek

Bándy Annamária

06-20/9212-614

bandy@interware.hu

2011. júl. 19. 16:32
 8/38 Bándy Annamária válasza:
0%

Elnézést, az az ÁFÁ-s ár volt.

Az ár: 230.000,-Ft, megbeszélés alapján.

2011. júl. 19. 17:16
 9/38 anonim válasza:

újonnan 345ezer, anyósomék most vettek, ügynöktől.

5 év garancia van hozzá.

Félelmetes, mit szedett ki a kanapéból, pedig szoktuk porszívózni.

Én nem vettem volna meg,mert nincs miből, de anyósomék nem csak maguknak vették, van 3 gyerek, hét unoka, dédunoka, és körbeadjuk.

Este porszívóztam vele, brutális a szívóereje, alig tudtam felemelni a szőnyegről...

mindazonáltal vegyes érzelmeim vannak, mert nagyon sokba került. 8 havi GYED, a fenébe is:)))))

2011. júl. 22. 15:32
 10/38 anonim válasza:
Bándy Annamáriának: hirdesd meg az Apród-on, vagy a Jófogáson, hátha ott elkel, ingyenes a hirdetés és nagyon egyszerű is. És elég sokan nézik.
2011. júl. 31. 00:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!