Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Anyukák, milyen gáztűzhelyetek...

Anyukák, milyen gáztűzhelyetek van elektromos vagy gázzal működő?

Figyelt kérdés

szeretnék venni,idáig gázos volt,most gondoltam,hogy kombinált gáztűzhelyt vennék,szerintetek?

előre is köszi.

2016. márc. 1. 10:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

nekem kombinált van, én meg vagoyk vele elégedve. a tűzhely része ugye villany, felül meg gázrózsák.

az indukcióst én nem szeretem, sokan szidják hogy drága hozzá az edény, macerás stb.

mondjuk azt takarítani könnyebb felül. De szerintem jó a kombinált, anussim van, kényelmes hogy nem kell gyufázni, gyújtogatózni

2016. márc. 1. 10:58
 2/22 anonim válasza:
100%
Electrolux kombinált pár hónapja. Nagyon szeretem. Előtte gáztűzhely volt 13 évig. A kombinált sokkal jobb, pedig tartottam tőle.
2016. márc. 1. 10:58
 3/22 A kérdező kommentje:

én is tartok tőle,40 éves vagyok,és idáig csak gázos volt.Tudni kell ,hogy sokat használom a sütőt.

Köszönöm.

2016. márc. 1. 11:04
 4/22 anonim válasza:
100%
a nővéremnek is kombinált tűzhelye van, nagyon szereti, most vették. nekünk gáztűzhelyünk van, többnyire csak kávé és egytálétel készül rajta, így arra tökéletes. de ha sokat sütnék vagy főznék, sütnék, tuti néznék valami jobbat:)
2016. márc. 1. 11:06
 5/22 A kérdező kommentje:
akkor belevágok.
2016. márc. 1. 11:08
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk elektromos gáztűzhely van. Jó.
2016. márc. 1. 11:17
 7/22 anonim válasza:
Nekem elektromos főzőlap és elektromos sütő van. Én is tartottam tőle mielőtt megvettük, párom beszélt rá. Örülök neki. A sütő ugye többféle módon beállítható (légkeverés, alul-felül sütés vagy csak az egyik és grill). Gáznál nem sok variáció van. A főzőlaptól jobban tartottam, de mára azt is teljesen megszoktam, ráadásul könnyebb takarítani is :)
2016. márc. 1. 11:34
 8/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Az áram nem drágább mint a gáz?

2016. márc. 1. 11:38
 9/22 anonim válasza:
100%
Gáz főzőlapom van és elektromos sütőm. A 40 éve rendületlenül sütő anyukám szerint is szebben süt süteményt az elektromos (és gyorsabban). Ha teheted, kombináltat vegyél, szerintem nem fogod megbánni.
2016. márc. 1. 11:40
 10/22 anonim válasza:
100%

nekem külön van, egy elektromos sütő és egy elektromos kerámia főzőlap :)

a sütőt imádom, minden sokkal kevesebb idő alatt megsül mint a gázzal (meg amit a recept ír), rengeteg funkciója van, szuper :)

a kerámia főzőlapot hiába használom 3 éve, nem tudom megszokni, nem szeretem :( egyrészt nem tudom megtakarítani, olyan mint ha 20 éve nem pucoltam volna, pedig nem is öreg, de ami ráégett az ott is marad :( a másik, hogy ugye lassan változik a hőfok. gáznál ha felforrt akkor ugye letekertem és annyi. ez meg 2 perc múlva is olyan forró mint ha 6oson lenne, le kell húzni róla a lábast.

szóval ha megint vennék akkor kombináltat :)

2016. márc. 1. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!