Anyukák, milyen gáztűzhelyetek van elektromos vagy gázzal működő?
szeretnék venni,idáig gázos volt,most gondoltam,hogy kombinált gáztűzhelyt vennék,szerintetek?
előre is köszi.
nekem kombinált van, én meg vagoyk vele elégedve. a tűzhely része ugye villany, felül meg gázrózsák.
az indukcióst én nem szeretem, sokan szidják hogy drága hozzá az edény, macerás stb.
mondjuk azt takarítani könnyebb felül. De szerintem jó a kombinált, anussim van, kényelmes hogy nem kell gyufázni, gyújtogatózni
én is tartok tőle,40 éves vagyok,és idáig csak gázos volt.Tudni kell ,hogy sokat használom a sütőt.
Köszönöm.
Köszönöm.
Az áram nem drágább mint a gáz?
nekem külön van, egy elektromos sütő és egy elektromos kerámia főzőlap :)
a sütőt imádom, minden sokkal kevesebb idő alatt megsül mint a gázzal (meg amit a recept ír), rengeteg funkciója van, szuper :)
a kerámia főzőlapot hiába használom 3 éve, nem tudom megszokni, nem szeretem :( egyrészt nem tudom megtakarítani, olyan mint ha 20 éve nem pucoltam volna, pedig nem is öreg, de ami ráégett az ott is marad :( a másik, hogy ugye lassan változik a hőfok. gáznál ha felforrt akkor ugye letekertem és annyi. ez meg 2 perc múlva is olyan forró mint ha 6oson lenne, le kell húzni róla a lábast.
szóval ha megint vennék akkor kombináltat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!