Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elektromos cica csak sétál és...

Elektromos cica csak sétál és nyávog van nektek ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Vettünk a gyereknek egy 2 ceruzaelemmel működő plüss elektromos cicát. 2 fajta van fehér és vörös tarka. Füli meg nem tudom mi a neve. Vett már valaki?

A játék szuper csak a dobozán az is rajta van, hogy dorombol is meg lefekszik, de ezeket nem csinálja.

Szeretném tudni, hogy az csak átverés vagy csak a miénk hibás? Ól szerű dobozban van és kutyában is van bár most az evidens mert az nem dorombol...

2015. ápr. 30. 09:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudod belinkelni milyen?

Nekünk ilyen van [link] és mindent csinál: nyávog, dorombol, ráugrik a játékra, nyávogva énekel egy kicsit.

2015. ápr. 30. 10:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem olyan komoly mint amit linkeltél, de megtaláltam egy oldalon, bár nulla infó van hozzá. [link]

itt a kutya fajta is belőle:

[link]

2015. ápr. 30. 10:54
 3/4 anonim ***** válasza:
leírás szerint kéne, hogy csinálja. Nekem más fajta kutya volt hasonló, az ment, ugatott, meg vizet tudott inni, na az is olyan volt, hogy akkor csinálta, ha kedve volt hozzá. :D
2015. ápr. 30. 13:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi az infót :-)
2015. ápr. 30. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!