Számitógépház melé szabad tenni hangfalat, nem lesz baja a gépháznak?
Figyelt kérdés
2015. nov. 23. 19:22
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nekem most KB 10-15 cm -re van a hangfal , a mélynyomó meg melete de egy 3 cm vastagú és 1 méter széles , deszkalap válasza ell igy nem lesz baja ?
Hangfal 20w a mélynyomó 40w.
2015. nov. 29. 14:06
12/15 Battman válasza:
Szerintem indíts el egy zenét olyan hangerőn, ahogy többnyire hallgatni szoktad, illetve talán egy kicsit még rá lehet tekerni, aztán tedd a kezed a szg. házra. Ha érzed, hogy rezonál a zene ütemére, akkor az hosszú távon már okozhat gondot, de az alapján, ahogy leírtad, a deszkalap elvileg felfogja a rezgések nagyrészét.
13/15 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam :)
Nem tudom most pontosan mire érteted, de mikor bekapcsoltam a zenét a gépház rezget , + a tápegység is rátett egy kicsit .
2015. dec. 3. 16:30
14/15 Battman válasza:
Azt nem írtam, hogy ne érjen hozzá a deszkalap a számítógéphez, különben simán továbbítja a rezgéseket. De ha nem kerülhető el a mechanikus érintkezés, akkor jó lenne egy szivacslapot is odatenni, lényeg, hogy az ütemes rezgés, amit a hangfal kelt, nem legyen érezhető a házon. Kisebb rezgés még belefér, a ventillátorok is szoktak zörögni, csak az nem jó, ha már határozottan érződik a zene ritmusa a házon.
15/15 A kérdező kommentje:
Aha értem ! :)
2015. dec. 4. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!