Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Kinéztem egy paint zoom-ot...

Kinéztem egy paint zoom-ot számítógépház belső és külső lefújására szerintetek jó lesz hozzá?

Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél flakonos fújós festéket.
2011. dec. 14. 04:24
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem a tv shopos szarokat felejtsd el. külön mérnökök agyalnak rajta meg kísérletezik ki azt a festéket amit te a reklámban látsz. beleöntesz fémhez való festéket szerintem az életbe nem szeded ki belőle úgy belefog száradni. és szétfogja fröcskölni az egészet. ha egyedi színnel akarsz dolgozni, akkor vagy elektromos vagy levegős kompakt festékszóró gép. és pont 10ezerrel kevesebből megúszod (3-5000ftért már lehet kapni. gépházhoz ha van kézügyességed akkor meg inkább az airbrush-t ajánlom :)
2011. dec. 14. 08:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat akkor erről leteszek. Ez alkalmas lenne rá [link] ?
2011. dec. 14. 17:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Vagy valamilyen spray-t tudtok ami nem pattogna le könnyen és szép is lenne.
2011. dec. 14. 17:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Nitrolakk, ha fényesre akarod akkor színtelen fedőlakkal átfújod.
2011. dec. 15. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:
És előtte finom polírpapírral átcsiszolod és higítós ronggyal letörlöd a tapadás érdekében.
2011. dec. 15. 11:02
 7/7 anonim válasza:

Szia!

1400 Ft-t egy doboz spray festék, szép tartós. Paint szart meg felejtsd el, a tyúkólat lepermetezni jó, de festésre alkalmatlan.

2011. dec. 15. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!