Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ha a mikróba nem rakhatsz...

Ha a mikróba nem rakhatsz fémet, akkor a belső borítása miért lehet fémből?

Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 00:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
na ez még sosem jutott eszembe:D tényleg, miért? az biztos más fajta
2011. aug. 6. 00:13
 2/16 anonim ***** válasza:

Csak vékony fémet nem rakhatsz a mikróba... ami leggyakrabban kimerül a tányéron lévő aranycsíkban. Egyébként pl kanalat belerakhatsz, sőt, ha vizet forralsz, akkor jobb is ha benne van. [ A víz túlforrhat.]

Egyébként a mikró háza azért van fémből, hogy ne jusson ki a sugárzás. [Faraday-kalitka]

2011. aug. 6. 00:18
 3/16 anonim ***** válasza:
nem rakhatsz kanalat. szikrázik és tönkreteszi a mikrót
2011. aug. 6. 00:23
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mit értesz vékony alatt. Ennek nem olyan vastag a belső fala. Szerintem max, mint egy kanál.
2011. aug. 6. 00:31
 5/16 anonim ***** válasza:
Épp ezért hoztam a kanalat példának :D
2011. aug. 6. 00:31
 6/16 anonim ***** válasza:
Kanalat szerintem is meg kell ennie, de tessék rákerestem: http://www.youtube.com/watch?v=vijSdF2Wqbg itt nem lett belőle tűz, se szikra se semmi, másodiknak biztos igaza van.
2011. aug. 6. 00:49
 7/16 anonim ***** válasza:
de függ attól hogy milyen anyagból van a kanál. én is tettem már be kiskanalat, szikrázott
2011. aug. 6. 11:06
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem a kanáltól függ,hanem a mikró tipusától.
2011. aug. 8. 19:05
 9/16 anonim ***** válasza:
Utolsó ezt hogy érted ? teljesítményétől ? mert a magnetron ami működteti nem hiszem, hogy annyira változékony lenne, hogy típusonként más elvű kerül bele.
2011. aug. 8. 22:17
 10/16 anonim ***** válasza:

Talán még nem láttatok grilles mikrót? Abban fém váz van.

Valamint állíthatod a gépet grill+mikró...stb.

Az alufólia és a tányéron lévő díszítés az nagyon vékony,és ezért elég ill.elpárolog.

2011. aug. 9. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!