Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi az a keménypapírszerű...

Mi az a keménypapírszerű (csak szerű), fémszínű izé a mikrohullámú sütő belső oldalán?

Figyelt kérdés
Nem izgatna ennyire a dolog, ha ez az izé nem esett volna le. Van most a helyén egy luk. Nem gond ha ez leesett? Dobjam ki a mikrót?
2010. szept. 11. 23:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem kell kidobni. Probald meg visszailleszteni a csavarok es butykok ala. Enyem is leesett, en visszatudtam rakni. Ha nem sikerul, irj emailt a gyaartonak, a model nevevel, szamaval, rendelj ujat. Ezt a kis "papirt" ugy hivjak hogy "waveguide cover". Magyarul, talan hullamiranyito fedo (?). Hol van az angol tanar, hogy segitsen? Na, azert tudod mire gondolok.
2010. szept. 12. 02:03
 2/3 anonim ***** válasza:

funkcionálisan nincs jelentősége, a magnetront védi a kosztól/gőztől.

egyszerű kartonpapírral helyettesíthető.

2010. szept. 12. 02:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Valóban attól véd hogy a magnetron beszennyeződjön, de azért csinálják hőálló anyagból, hogy ne égjen meg, ne gyúljon ki.

Azt hiszem a papír nem hőálló. De lehet hogy én tudom rosszul, hogy azért nem építenek hőszigetelést papírból, mert meggyullad és szépen elég.

az eredeti csillám vagy mikanit lemezből van, de teflonlapot is alkalmaznak.

Ha csak kiesett az nem gond, de ha meg is van égve, akkor csere.

Szervítben négyzetcenti áron vágnak másikat ha kell. Csak a méretet kell megadni és levágnak egy megfelelő darabot.

2010. szept. 12. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!