Hogyan lehet leszedni a rántotthús/rántottsajt sütő serpenyő belső és külső oldaláról az oda ragadt dolgokat, amiket a mosogatáskor nem tudtam leszedni?
mármint már használom pár hónapja, de lett egy ilyen réteg rajta
sokaknál látom így, de le lehet valahogyan szedni?
így utólag is?
és mosogatásnál mit kell csinálni hogy ne legyen ilyen? normálisan, hagyományosan elmosogatjuk én is meg a barátnőim is és egy idő után mégis ilyenek a serpenyőink
köszönöm
A ráégett olajra gondolsz?
Nekem az olajsütő kosaráról a mosószóda gyönyörűen lehozta. Előtte fogkefével sikálgattam a kis rácsszemeket, mégis maradt rajta. Most beáztatom jó meleg mosószódás vízbe és mind leszedi róla. Utánna elmosogatom mint a többi edényt (nem azért, mert piszkos, csak hogy ne maradjon rajta véletlenül mosószóda)
Végső esetben, a hideg zsíroldóval próbálkoznék, amivel a gáztűzhelyek belsejét szoktuk tisztítani, az nagyon erős.
De jobb, ha mindig levakarjátok közvetlen használat után.. Sokáig vízben áztatva mosogatás előtt, majd dörzsiszivaccsal le szokott jönni. (Már ha olyan serpenyő, amit lehet dörzsölni...)
Egy idő után nem jön le. Pedig én is mindig elmosogatom és nekem Tefal van mégis lassan a kuka lesz a helye.annak örülök egyáltalán, hogy alját ki tudom szépen mosni az oldalával már nem foglalkozom.
Ja és többet nem veszek ilyen drága serpenyőt mert egy idő után a Tefal is elveszíti tapadásmentes tulajdonságát.
Well-done hideg zsíroldó...fél óra várakozás...magasnyomású mosó!
És ezek a műveletek ismétlése !
Ezt én is kipróbálom !!! Mi a neve annak a lefolyótisztítónak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!