A mosogatógépbe minden egyes mosogatáskor új tablettát kell tenni?
Jót mosolyogtam, nem gondoltam, hogy ez valakinek kérdés lehet. :) Dehát ezért van a gyakorikerdesek.
Szóval, igen, mindig újat kell tenni, mert feloldódik.
Ne higyjél senkinek, át akarnak vágni! Egy mosogatógép, egy tabletta!
Tönkreteszi a gépet, ha mindig újat raksz!
Egyértelmü,hogy ujat kell beletenni,minden mosàs elött.
Ezért van àltalàban egy csomagban 25, 30 vagy még több tabi,hogy egy honapra elég legyen àltalàban.
ez komoly kérdés?
lehidalok!!!!
igen, és ha már egyszer húztál zoknit életedben, akkor nem kell többször, mert jó az arra a 70-80évre 1 is!
és takarítanod sem kell többé, hiszen amikor beköltöztél a lakásodba, akkor egyszer már takarítottál...
siralom...
"Mert mosogatás után nincs a tárolóhelyén, és nem tudom, hogy azért-e, mert feoldódott, vagy bekerül a rendszerbe."
Ez a mondat különösen megfogott és a régi vicc jut róla z eszembe. Tudod mi a különbség a porszívó meg a hűtő között? Nem? Akkor Te ne vegyél hűtőt! Dilettánsok miért fényezik magukat mosogatógéppel, ha azt se tudják mire való???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!