Gázos sütő is lehet légkeveréses, vagy azt csak a villany tudja?
Ne vegyél gázt. Nekem idősebb sokat sütő női rokonaim vannak és mind szidják a sütőiket, mióta a réges régi darabokat le kellett cserélni. Nem tartom igaznak, hogy a régi mindig jobb volt, de érdekes, hogy mind úgy van vele, hogy a régi gázsütőkbe raktak egy cserepet, hogy ne égessen, és gyönyörűen sütött, de az újakkal egyszerűen semmit se lehet kezdeni vagy éget, vagy órákig sül minden...
Én nem tudom amúgy, hogy nem-e a gáz is "szar", de nekem az előző lakó gázos sütős tűzhelyet hagyott itt, elég modern darab volt amúgy, de 3-4 óráig sültek benne a dolgok, amiket otthon a villanyban előtte egy-másfél óra alatt megsütöttem. Alig vártam, hogy lecseréljem.
Kedves kérdező, sajnálom a dilemmádat, manapság a gázossal halálrossz sütni. ( persze idősebb emberkék röhögve tudnak vele tök jól sütni, de ez a tudás nem szállt át ránk)
A könnyebbség miatt mi is villannyal sütünk.
Amit mindenféleképpen tisztelek benned egy korábbi hozzászólásod miatt, hogy az elektromos bekötés gondolata teljesen szakszerűen jutott eszedbe.
A tudas nem szall at. Anyam a gazsutobe jobbakat sut mint mas a legkeveresesbe.
Megkertem hogy mondja el az aszzonynak mire kell figyelni mert neki nem mindig sikerul. Azota o is tud jokat sutni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!