Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik légkondicionálót...

Melyik légkondicionálót vegyem meg?

Figyelt kérdés
3 beltéri egységes klímát vennék,max.400k-ért.Szerintetek melyiket érdemes megvennem? [link] vagy [link] .A klíma nem folyamatosan üzemelne,ezért én szerintem az Electrolux jobban megérné,de nem tudom.A házhoz sajnos mindenképpen csak triós klímát lehet venni.

2015. jún. 21. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez mindkettő a genex. Vagyis nekem azt nyitja meg mindkét linkről.
2015. jún. 21. 16:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Hoppá,véletlenül a genext másoltam be 2x.Akkor ez a másik: [link]
2015. jún. 21. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az electrolux is tökéletes. Gyakorlatilag van évi 1-1,5 hónap amikor intenzíven kell használni. Másrészt meg az is teljesen megbízható, de sokkal olcsóbb.

Mindkettő nagyon jó márka.

2015. jún. 22. 10:15
 4/6 Badattitude ***** válasza:
Az ár/érték arányban az Electrolux viszi a pálmát.
2015. jún. 25. 21:06
 5/6 anonim válasza:
azért arra is figyelj,hogy a electrolux nem inverteres,a genex igen,ami mindenféleképpen komfortosabb!!
2015. jún. 27. 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Mind a kettő noname, én egyiket sem venném.
2015. aug. 27. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!