Indukciós főzőlapból a 4 főzőhelyeset, de max.23 cm edényhez vagy 3 főzőhelyeset, ahol 30 cm-es edény is elfér vegyem?
Figyelt kérdés
Venni szeretnék indukciós főzőlapot.
A legtöbb indukciós főzőlap 4 főzőhelyes, de egy nagy lábast vagy serpenyőt már nem ajánlott rátenni - bár elvileg lehet azzal főzni, ezt nem tudom.
Találtam főzőlapot, amin van bazinagy főzőhely, max 30 cm edénynek, viszont csak három főzőhelyes.
Aki indukcióson főz, a gyakorlatban hogyan látjátok a helyzetet?
2014. nov. 26. 15:30
1/3 anonim válasza:
te tudod mekkora adagot akarsz főzni
ha nagy a család és rá vagytok buzulva a kondérban főtt levesre akkor vedd a nagyobbat
2/3 Négyen válasza:
Nekem 5 éve van indukciósóm,4 főzőhelyes!Eszméletlen jó, páratlan főzési megoldás, ez az indukció.Viszont, h a konkrét kérdésedre válaszoljak, én biztosan 3 főzőhelyeset választanék!!!Egy nagyobb edényt rátéve (nekem 4 gyerkőc van, így nem aprózom a főzést)a többi már szinte használhatatlan!Ahogy látom a 3- asok kialakítását, lényegesen jobbnak tűnik.Egyébként milyen típust néztél a 3 főzőhelyesből? Amit még ajánlanék,hogy ha van rá mód vegyél + garanciát a készülékre.
3/3 A kérdező kommentje:
Whirlpoolt vettünk 3 főzőhelyesből. De min 14 cm kell a lábasátmérőnek lennie, ami nagy szívás, mert egy kávéfőzőt már nem tudok rátenni. Nem beszélve arról, hogy a 16cm megvett lábasnak csak 12 cm része mágneses, így az nem műkszik rajta...
2014. dec. 20. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!