Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik használt mosógépet...

Melyik használt mosógépet vegyem meg?

Figyelt kérdés

Kedves Fórumozók!

Használt mosógépet szeretnék venni albérletbe, és nincs túl nagy keretem rá. A lehetőségeim alapján az alábbi 3 mosógépet szemeltem ki. Kérném a szíves segítségeteket, melyiket lenne érdemes megvenni, mert más-más évjáratúak. Mindegyiket úgy hirdetik, hogy működőképes.

Whirlpool AWO/D 43135/1 6. érzék - 5 éves, szénkefét cseréltek benne

AEG 72630 Lavamat - 8 éves

Miele 1050 mondia - 10-15 éves (nem tudta az eladó megmondani pontosan), teleszkópot és vízszelepet cseréltek benne

Köszönöm szépen!

2015. márc. 1. 22:34
 1/7 anonim válasza:
Milyen gyakran mosol? Tobbszor egymasutan is esetleg?
2015. márc. 1. 22:36
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Whirlpool = felejtsd el / elmondható róla, hogy 3 év használatra gyártják, ugyanis nyugatabbra tőlünk, 2-3 éves korában akkor is cserélik, ha nincs semmi gond (még) vele./

marad a Miele és az AEG

személyszerint a Miele -re szavaznék (adják hozzá az egy év garanciát?)

[link]

[link]

[link] mosogepek

2015. márc. 2. 10:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Heti 1-2-szer. Egyikre sincs garancia. Köszönöm az eddigi vàlaszokat!
2015. márc. 2. 14:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

itt:

[link]

az összes általuk forgalmazott használt gépre, 1 év garanciát vállalnak!

2015. márc. 2. 15:38
 5/7 anonim válasza:

Hallottam már szerelőt, aki azt mondta hogy a legjobb a Miele, mert abban van anyag rendesen. Nem is véletlen hogy 10-15 év után még eladják és működnek. Viszont újonnan baromi drágák és ha valami abban meghibásodik akkor szerintem mélyen a zsebedbe nyúlhatsz.

Egy a fontos: garancia nélkül eszedbe ne jusson egy mosógépet se megvenni, mert az eladók mind jól akarnak járni. Kimész az üzletből aztán rájössz hogy a mosási program feléig megy csak a gép, mert a fűtőbetét szar például. Nem tudsz kihez fordulni utána. Fél év garancia kötelező, 1 év tisztességes.

2015. márc. 3. 12:11
 6/7 anonim ***** válasza:
A Miele gépekre gyárilag 10 áv garanciát adnak, ez jelent valamit.
2015. márc. 8. 20:53
 7/7 anonim válasza:

Utolsó, ezt te honnan szedted? Felkeltetted az érdeklődésem, el is döntöttem,ha ez így van legközelebb csak mielét veszek. Utána néztem.De nincs így. 2 év garanciát vállal, azon túl 8évig vállalja, hogy javítási költség nélkül javít. Kimegy a szakemberük hozzád és megjavítja a géped,de az alkatrészt fizetheted és amennyiben úgy gondolja, hogy jogtalanul hívtad, fizetned kell a kiszállási díjat és fél órás munkadíját. Erről ennyit. Ki nem merném hívni. Egyszer elromlott a mosógépem, nem miele, ismerős szerelőt hívtunk, a végén kisült, hogy a cső ami szívta a vizet, teljesen eldugult apró kavicsokkal, magyarul mégse a mosógép romlott el.

Bár úgy lenne ahogy írtad.

Kérdező ne haragudj, hogy nem a kérdésedre válaszoltam.

2015. márc. 27. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!