Megbízható használt mosógépet szeretnék, milyen márkát javasoltok?
Eddig Indesit volt, azt használtan vettem. Elromlotta vezérlőpanel benne, és kiderült, hogy ez az indesitnél elég gyakori.
3 ismerősömnek is Whirlpool van, de azokról csak panaszt hallok, így az kizárva.
Létezik egyáltalán manapság megbízható, esetleg a többihez képest megbízhatónak mondható mosógép?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdv!
Vegyél Hajdu energomat-ot, vagy minimat-ot, vagy energomat-termal-t, bár az utóbbi az egyetlen olyan gép a piacon aminek van melegvizes cső csatlakozása is.
Üdv!
Hm, pont egy Miele-vel szemeztem, 35 ezerért lenne.Nem tudom mennyi idős lehet, azt írták újszerű, de látszik, hogy régebbi. W719 a típusa.
Egy másik pedig Fagor 3F-111, 30 ezerért.
Egyébként van egy minimatunk, de pont ma próbáltuk ki, mert elméletileg füstölt és eresztette a vizet, azért lett száműzve, meg már többször volt javítva. Most azt csinálta most, hogy 4x mosta ki a ruhákat hidegvízben, és nem használt mosószert,semmit, majd végül leállítottuk. :(
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!