Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik varrógépet vegyem?

Pezsgő kérdése:

Melyik varrógépet vegyem?

Figyelt kérdés
Feleségemnek közeledik a szülinapja, így gondoltam meglepem őt egy varrógéppel. Már régóta szeretne egyet, régi álma válna valóra, ha megtanulhatna szebbnél szebb ruhákat, különböző kiegészítőket készíteni. Két gépet választottam ki a sok közül: olyat akarok, aminek a használata egyszerű, mivel kedvesem még laikus, továbbá csak háztartási, családi használatra vásárolnám meg. Az egyik a Tesco által forgalmazott EJ09, a másik az Aldiban kapható Singer 2259 nevű varrógép. Mivel laikus vagyok, a választás nehéz, nem tudom, mi alapján döntsek. Várnám a segítséget, vajon melyik varrógépet vegyem meg? Gyakorlati tapasztalata van valakinek esetleg ezzel kapcsolatban?

2015. jan. 24. 18:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Keresel egy Singer szaküzletet és kiválasztod a legalapvetőbb programot tudó gépet.
2015. jan. 24. 18:44
 2/2 anonim válasza:
Egyiket se ajánlanám, jó szívvel. De magát a singert sem. Annyiban egyetértek az előttem válaszolóval, hogy varrógépszaküzletben tudnak segíteni, és olyat ajánlanak, ami megfelel az igényeiteknek.
2015. okt. 9. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!