Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Nagymamám mesélte és mutatta...

Nagymamám mesélte és mutatta hogy régen keverőtárcsás mosógépek voltak. Hogyan működtek ezek?

Figyelt kérdés
2014. nov. 7. 21:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen volt. A gépbe meleg vizet öntöttem, a mosószert és bekapcsoltam a gépet. Kivettem a ruhát egy nagy lavórba, kiengedtem a vizet a gépből, majd újra tettem bele meleg vizet, és még egyszer átmostam a ruhákat. Majd harmadszor is visszatettem tiszta vízbe öblíteni. Utána mehetett a külön centrifugába.

Valóban szebben mosott, mint az automata, de jobban roncsolta és gyűrte a ruhát.

2014. nov. 7. 22:24
 12/17 anonim válasza:
86%
Mi épp pár napja cseréltük le a keverős gépet és a centrifugát egy automata mosógépre.:)
2014. nov. 7. 22:25
 13/17 anonim válasza:
100%

Régóta olvasom a gyakorikérdéseket, de ez a kérdés bearanyozta a napom :)

Nagyon aranyos a kérdező és ami talán még fontosabb, hogy a válaszadók is hihetetlenül normális, helyes, használható, egyáltalán nem személyeskedő/sértő válaszokat adtak!

Őszintén örülök, hogy ilyen kérdés/válaszokra is lehet bukkanni olykor, bár megdöbbentő, hogy az a furcsa aminek természetesnek kellene lennie.

2014. nov. 8. 09:05
 14/17 anonim ***** válasza:

Koliban volt olyan, mert ritkán gyűlt össze embernek 1 mosásnyi ruhája, így az volt a praktikusabb.

Nem szerettem, mert macerás, és nem egyszer megette a ruháimat(tönkretette).

Beleöntöd vizet, mosópor, felkapcsolod, és forgatja. Amíg le nem kapcsolod. Le lehet engedni a vizet egy csövet, én akkor töltöttem bele újra vizet, azzal öblítettem. Majd abba egy kis öblítő. Van hozzá egy kis mini centrifuga. Azon van egy kivezető, ott megy ki a víz.

Azt az egyet szerettem, hogy lehetett pacsálni :D volt egy lefolyó nyílás koliban a csapoknál középen, és oda lehetett engednia vizet.

2014. nov. 8. 20:51
 15/17 anonim ***** válasza:

jó ilyen kérdést olvasni

Mamám is keverőtárcsással mosott..

Mi kicsit modenrnebbek voltunk :)

[link]

ez volt anno :)

keverőtárcsás ez is....de szerettem....mennyit javítottam

2014. nov. 8. 22:37
 16/17 A kérdező kommentje:
jó sokan írtatok, köszi :)
2014. nov. 10. 08:43
 17/17 anonim ***** válasza:
12 éves vagyok és én is hagyományos mosógéppel mosok.(nem a szüleim akarják ,hogy mossak. Imádok csak úgy mosni.)
2015. jan. 2. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!