Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ez pech vagy szériahiba?

Ez pech vagy szériahiba?

Figyelt kérdés
Vettünk egy Orion 3 az 1-ben szendvicssütőt, ami néhány óra használat után elromlott. Kicserélték, az új egy picivel talán többet működött, de az is feladta, nem melegít. Járt még így valaki vele?
2010. jan. 25. 14:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem az a tapasztalom, hogy az ár tükrözi a minőséget. Próbálj kicsit márkásabb termékeket vásárolni azokkal (talán ) kevesebb gondod lesz( igaz drágábbak is)
2010. jan. 25. 14:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Én Orion dvd lejátszóval jártam így. Azóta nem veszek Orion terméket.
2010. jan. 25. 14:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem nagyon van 3in1 szendvicssütő, ezért is vettük meg. Meg van egy Orion tévénk, az már több mint 3 éve teljesen jól működik. Addig előítéletes voltam vele, most megint az lettem. :)
2010. jan. 25. 14:28
 4/6 anonim válasza:
Gondolom a tescoban kaphatóról van szó. Nos, nekünk is elhasalt 2-3 használat után. Szerintem hagyd a fenébe, mind vacak...
2010. jan. 26. 11:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Tegnap visszavittem, visszakaptam az árát, vettem egy másik márkát. Meglátjuk, ez meddig bírja. :)
2010. jan. 27. 10:53
 6/6 anonim ***** válasza:
énis igy jártam vele karácsony után. 5 percet birt. Tesco-ba vették
2010. febr. 5. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!