Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson spiro w100?...

Sony Ericsson spiro w100? Szériahiba vagy csak véletlen lehet?

Figyelt kérdés

Egy hónapja a családban ketten is vettek új telefont, 2 db SE spiro w100-at. Az aksija csak egy napig bírja, utána lemerül, pedig zene sincs rajta hallgatva. Legutóbb órűkon át töltöttük az egyik telefont, feltöltődött teljesen, és mikor kihúztuk a töltőből, azt jelezte, hogy teljesen le van merülve és ki is kapcsolt. Akkor azt az aksit átraktuk egy másik sony ericssonba és tökéletesen működött teli akkumulátorral, így gondolom a telefonnal van a hiba. A másik telefon is csak max 1 napig bírja, utána kikapcsol.

Az összes spiro w100 ilyen sza*r? vagy csak kifogtuk a legrosszabbakat?

Most felküldték pestre kivizsgálni, de mi van ha miután vissza küldik akkor is ugyanolyan rossz lesz? Van lehetőség mobilcserére? Persze akkor már nem Spiro kellene, mert nagyon megjártuk ezzel a tipussal.

2010. dec. 17. 10:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nekem szerencsére nem zenét is halgatok és kb 4napig birja:D de én kb 8órán át töltöm bekapcssolva amig alszom feltöltödik
2010. dec. 26. 17:12
 2/12 anonim válasza:
Éppen csütörtökön kaptam meg a telefont. Töltőn volt 14órán át. Reggelre a feléig lemerült..nem ismeri fel a jpg. formátumú képeket,nem lehet rá tenni témát,mert azt sem jeleníti meg. Imádtam a sony ericssonokat,csak olyat akartam mindig,de most csalódtam benne.
2011. jan. 2. 18:27
 3/12 anonim válasza:

Nekem is ilyen telóm van, egy éjszaka alatt 30%-ot merül. Elvittük szervizbe, egy hét múlva visszaadták(azzal, hogy nem találták a hibát). Egy hét múlva megint kezdte a merülést.

Nagyon furcsa, egyik este kivettem a memóriakártyát, nem merült semmit. Másnap megint kivettem, megint merült. Harmadik nap nem vettem ki, de mégse merült. Nem tudok eligazodni rajta, fogalmam sincs, hol a hiba.

2011. jan. 26. 19:24
 4/12 A kérdező kommentje:
A mienk már háromszor volt szervízbe és vissza küldték, hogy a telefon tökéletes. Érdekes, az én telefonomban ugyanaz az aksi tökéletesen működött, szóval a teló a hibás. Soha többet nem veszek sony ericssont!
2011. jan. 27. 08:02
 5/12 A kérdező kommentje:
Ráadásul volt olyan, hogy este töltöttük fel és reggelre totál lemerült! Hogy adhatnak el ilyen szar telefont?
2011. jan. 27. 08:03
 6/12 anonim ***** válasza:
na az én spirom megadta magát két hónap után vihetem szervizbe fagyogat újraindul mostmár be se bírom kapcsolni ja és az akksija kb egy napig bírja nagyot csalódtam ebben a márkába már a második telefonnal járom meg :(
2011. márc. 3. 00:01
 7/12 FOX300 válasza:
A sony ericsson spiro-t a kisgyerekeknek lett kitalálva vagy a szűkebb keresetüeknek. a teló szoftvere is gyenge úgyhogy ha van választás ne ezt vegyétek meg.
2011. márc. 11. 16:14
 8/12 F1Fan válasza:
Nekem is olyan van, a SE honlapjáról le kell tölteni az Update Service progit, és adatkábellel frissíteni, még mindig nem 100%-os a teljesítménye, de sokkkkal jobb így
2011. márc. 27. 13:54
 9/12 anonim válasza:
lehet az is, h a memóriakártya a rossz. vedd ki, és rakd vissza.
2011. márc. 27. 20:06
 10/12 kajci93 válasza:

Nekem is Spiro-m van, még csak 6 napja. Az csak egy dolog hogy reggel feltöltöm és este lemerül...

Ma például valami nem volt jó rajta, hát gondoltam kikapcsolom aztán újra be. Hát azóta nem igazán akar bekapcsolni, ahogy bekapcsolom, a Sony Ericsson feliratnál lefagy. Pedig még ezt a Update Service frissítést is megcsináltam, de semmi látszata nincs. Holnap viszem én is vissza, hátha becserélik az árába egy másmilyenre, mert nekem ez a telefon nem kell!

Én is hatalmasat csalódtam a Sony Ericssonba.

De amúgy én úgy halottam hogy a Sony-ból ez volt az utolsó csúsztatós verzió, és hogy ezt már csak úgy összedobálták..

Ha rám hallgattok NE VEGYETEK SPIRO-t, mert egy rakás sz*r.. :\

2011. márc. 31. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!