Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Kinek milyen mosó-szárítógép...

Kinek milyen mosó-szárítógép vált be?

Figyelt kérdés
Ilyen vasarlas elott allok. Muszaj kombinaltat venni, mert ket kulon gep nem ferne el, de tudom, hogy az idealisabb lenne. Tudna segiteni olyan, akinek kombi gepe van, milyen markaban, tipusban erdemes gondolkodni? Persze minél olcsobban szeretnem meguszni. Koszi a válaszokat.
2014. okt. 4. 22:17
 1/6 anonim válasza:

Ariston AQM9D49U (már nem kapni)

9/6 kg, 1400-as centrifuga.

Nem vennék még egyszer ilyet. Piszok sok holtidő van a programjaiban, irányváltáskor (ami rengeteg van) simán áll pár másodpercet. A mosószert elsőnek bemossa a gépbe, pontosabban annak a legaljába, ami az első leeresztéskor mindenféle keveredés nélkül, tisztán megy ki belőle... Stb...

2014. okt. 4. 22:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Aki ilyen kombináltat vett, még senki sem dícsérte, inkább a haját tépte. Azt mondták, nagy ökörség. A szárítást másképp lehet megoldani.
2014. okt. 5. 06:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat. Sajnos nincs helyem szaritani. En is sok rosszat hallottam, de azert remenykedem,h hhatha van egy-ket tipus, ami megiscsak jo. Varom a tovabbi valaszokat.
2014. okt. 5. 09:10
 4/6 anonim válasza:
nem a márka számit, ha nem ahogyan használod a szárítót. nem szabad teljesen megszárítani, hagy nyirkosra és utána vasald ki. ha kiszárítod teljesen akkor csont kemény lesz és nehéz vasalni.
2014. okt. 5. 11:28
 5/6 anonim válasza:
4.es hagyd
2014. okt. 5. 11:29
 6/6 anonim válasza:
Én is most nézelődök. Candy-t fogunk venni, mert arról jókat olvastam.Az indesit-re többen írták, hogy sokadik használat után is büdös gépszaguak a ruhák.Pfff.De amúgy is max 150e-t szánunk rá, így a nagy márkák sajna kizárva. Ha lenne miele-t vennék :)
2014. okt. 5. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!