Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mosó-szárítógép?

Mosó-szárítógép?

Figyelt kérdés
Arra lennek kivancsi hogy tenyleg meg szaritja-e a ruhat, es hogy, nem lesz-e *budos* dohos szaga a ruhaknak szaritas utan? Tapasztalatok is erdekelnenek mert szeretnek venni egy ilyen gepet. Mennyire megbizhatok ezek a gepek illetve milyen minoseguek?
2012. márc. 1. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:
39%

Én nem igazán szeretem a szárítógépet, mert rengeteg áramot fogyaszt.

De ha feltétlen szükséged van rá, akkor semmiképpen ne kombinált gépet vegyél, hanem külön mosogépet és külön szárítót, mert a kombinált nem igazán jó egyiknek sem. A külön szárítónál be lehet állitani a száritás höfokát, az eröségét is.

2012. márc. 1. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Én nekem egyben van a 2.

Semmi bajom vele. Nem dohos szárítás után.

Megbízhatóság? Hát márkásat kell venni.

2 az egyben mindig olcsóbb.

2012. márc. 1. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ariston mosó-szárítónk van, ismerve a működését, a világ legnagyobb ökörsége szeparáltat venni, ugyanis a kombináltak hideg víz beengedésével (kb. 1-2 l/óra, szóval kevés) tudják gyorsítani a kondenzációt, így gyorsabbak, mint a szeparáltak, továbbá a kondenzátumot simán kiszivattyúzza, nem kell tartályt ürítgetni, szűrőt tisztogatni (kondenzátummal és a vízzel kimossa). A hőfok és az időtartam is természetesen állítható, illetve minden mosó program után tud automatikusan indulni, de persze lehet csak mosni és csak szárítani is. Arra azért figyelni kell, hogy mosni ugyan tud 9 kilóig, de szárítani csak 6 kg-ot (át kell járja a levegő, szellősebb kell legyen), így kombinált programnál nem szabad megtömni.

A ruhák teljesen szárazak (a megfelelő idő/hőfok mellett), nem dohos szagúak.

2012. márc. 1. 21:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Én már a második mosó-szárítógépemet fogyasztom.

Az első egy Fagor volt (7 év után a csapágya ment haza), most egy Indesitem van(felújítottat vettem 40eFt-ért). Egyszerűen imádom. Szerintem is tök fölösleges külön-külön venni, nekem pont az volt a lényege, hogy azért kell mosó-szárító, mert kicsi volt a lakásom, nem tudtam kerülgetni a szárítóállványt.

Nem lesz dohos egyáltalán, fajtánként eltérő, hogyan működik: időt és/vagy szárazsági milyenséget állítasz be, ha teli adag ruhát mosol, akkor felezni kell a szárításhoz. De ez tényleg fajtánként eltérő. Én nem tudnék nélküle élni :)

2012. márc. 2. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!