Van valakinek véleménye, tapasztalata a Fagor FET-64135-ös mosó-szárítógépről?
Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 10:29
1/4 anonim válasza:
Fagor-t ne vegyél! Nem a megbízhatósággal van a baj!
Régen kb 8-12 éve a Fagor a fénykorát élte. Nagyon jók és megbízhatóak voltak. Utóbbi néhány évben, azonban a cég csőd felé indult, és a termékei is romlani kezdtek megbízhatósági szempontból. Végül a gyár a kivonult magyarországról, így egy alkatrész beszerzése több hónap is lehet. Megveszel egy Fagor gépet, az menni fog (ha vigyázol rá), akár 8-10 évet is. Azonban ha meghibásodik benne valami, akkor azt szinte lehetetlen, vagy nagyon-nagyon nehezen tudod beszerezni!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Azért ezt a típust néztem, mert csak ezt az egyet találtam, ami felültöltős. Sajnos kicsi a fürdőszoba,elöltöltős nem fér el benne.
2014. szept. 17. 07:38
3/4 anonim válasza:
Energiafelhasználása B. Nekem nem ajánlották ez miatt. Helyproblémám van nekem is. Az egymásra építést javasolták.
4/4 anonim válasza:
Brandt WTD6384SF mosó-szárítógép 6kg felültöltős, létezik ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!