Milyen mosógépet vegyek? Többi lent.
Mosógépvásárlás előtt állunk, ki is néztem egy modellt, ami megfelelne, ám nem tudom, hogy a 6 vagy a 7 kiló ruha befogadóképességűt válasszam. Négytagú családról van szó. A gond az hogy mindkét mosógép műszaki adatai (méretek és súly) azonosak. Elvileg amelyikbe 7 kiló ruha fér, nem súlyosabbnak kellene lennie? Erősebb motor...mit tudom én...
Vagy csak így működik, hogy betesznek egy kicsivel nagyobb dobott és máris kész a 7 kiló ruha befogadására alkalmas mosógép??
Szia!
De igen,jellemzően így csinálják...
Hasonlítsd össze az energia osztályt,a programokat...stb
Ha teljesen ugyanaz akkor a 7kg kapacitású a logikusabb.
~ 1 öltözet ruha +mosása az 1kg különbség.
Szia!
Nem probléma,ne félj ettől...:)
Optimálisan max 3/4 részig kell a ruhát tölteni egy mosógépbe.Ha ennél sokkal kevesebb(értelemszerűen nem 1 zokni...stb:))a mosógépek súlyautomatikája picit kompenzál a beállított programban.
Szia!
A fogyasztási adatokat egy (pl.:pamut 60 fok)referencia program általános beállításaihoz számolják.
Ha a fogyasztási adat eltérés nem nagymértékű(~10-15kwh/év különbség)nem sokat nyom a latba.Kivéve ha az év minden napján mosol akár többet is.Ez esetben ugyi megint csak a nagyobb töltetű a logikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!