Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen mosógépet vegyek?

Milyen mosógépet vegyek?

Figyelt kérdés
Olyan kellene, ami megfizethető, és ha elromlik nem kerül horror összegbe a javítása. Ja! És ne csak 2-3 évet bírjon. Tapasztalatok? Tudtok ilyet?

2014. jún. 3. 10:57
 1/10 anonim ***** válasza:

samsung eloltoltos 125 ezresem egy honapig volt csak jo!

nyikorgott a dobja es interenet szerint nem egyedi eset.

jegkek betus kijelzos,erintogombos.7 kg.bubble mosas.

2014. jún. 3. 11:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Indesitet a szerelők nem szokták ajánlani. Én Samsungot vettem, akcióban 50 ezerért - az motivált, hogy ha netán néhány éven belül beadja a kulcsot, akkor se bukjak nagyot rajta. Nos nem adta be :D
2014. jún. 3. 11:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Anyósomnak Indesit van, de állandóan van valami baja.
2014. jún. 3. 12:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Nekem valami egyszerű is megteszi, de nyagyon olcsót sem akarok.
2014. jún. 3. 12:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy igazából akármilyen márkát veszel akármennyiért, lutri. Mint látod, kapásból két samsungos tapasztalatot írtunk, amik pont egymás ellentétei. Sajnos nem lehet tutira menni, mindenképpen kockáztatni kell.
2014. jún. 3. 14:43
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Ezt a 3 márkát ajánlom! Csupa jó tapasztalat! Mosógépünk fagor (fe-2011) 12 éves. 4-5 fős család heti 6 alkalommal járatja a gépet, telerakva. Sosem volt semmi komolyabb baja: Csapágyas lett 2 alkalommal, a szivattyút kelett cserélni 7 év után, meg egyszer a panelje ment tönkre! nem volt horror összeg 7.000 ft volt munkadíjjal eggyütt a panelcsere! De ha úgyveszed, ez nem is sok, hisz 7 év alatta heti 6 alkalommal bizony kopnak az alkatrészek. Ja meg tavaly volt egy kis érzékelőgondja a motorjánál.

Hajdú: Nincs más, régi 32 éves hajdú gépünkre hivatkozok, sosem romlott el csak a szokásos csapágycsere volt, így ajánlom neked az újabb kiadást.

ARDO: 10 éves mosogatógépünk van, heti 3-4 alkalommal jár, hibátlanul. 10 év alatt semmi baja sem volt. egyszer hülyült, meg amikor kevésnek taláta a víznyomást, de a szervízben meg működött, aztán megjavult magától itthon is.

2014. jún. 3. 15:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Nekünk is Fagor van, 1 éves, kisebb bajai voltak, mint írtad nekünk is. Még nem romlott el, de bármikor megtörténhet. Most akarok venni egyet, ezt meg elrakom. Lehet, hogy maradok a Fagornál.
2014. jún. 3. 16:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem 1, hanem 15 éves, lemaradt az 5-ös.
2014. jún. 3. 16:28
 9/10 anonim válasza:
Az új Hajdu-t én nem ajánlom, egy tragédia, főleg, aki a régit ismerte. 3 hónap után szerviz, bár rögtön jöttek, eladtam, annak ellenére, hogy két év gyári garancia volt rá.
2014. jún. 4. 18:12
 10/10 anonim válasza:
9/9... Lemaradt, hogy sem a mosási, sem a centrifugálási képességeivel nem voltam elégedett, sőt...
2014. jún. 4. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!