Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyek az elöltöltős mosógép...

Melyek az elöltöltős mosógép előnyei a felültöltőssel szemben?

Figyelt kérdés

2014. aug. 10. 08:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! A víz nem robban ki belőle, hacsak valamit nagyon elrontottak a javításán, és a gyerek meg ne másszon bele, mert egy mosógép nem bír el egy 2-3 éves gyereket.

Amúgy nekünk egyszer a vezérlőpanelen kisült egyszer egy alkatrész mert 12V helyett 40V-ot kapott, a szerelő megcsinálta de rosszul. Annyi vizet vett fel, hogy a dob majdnem teteéig állt. Tehát benéztél az ablakon és azt látod, hogy a dob teteje alatt 6-7 cm-rel áll a víz, és úgy mos! Nagyon ilyesztő volt!

2014. aug. 15. 07:06
 22/26 anonim ***** válasza:
52%

Ha már ilyen "hülyeségek" is szóba jöttek, hogy azért jobb az elöltöltős gép, mert látod mennyi víz van benne, így látod ha elromlik, akkor mit csinálna valaki akkor, ha a szivattyú romlana el és nem ürítené le a vizet. A felültöltősnél ilyen probléma ugye nincs, kinyitod és kész.

Szóval kár ilyen fikciókat gyártani. Kedves kérdező, vegyél olyan gépet, ami neked szimpatikus és amit el tudsz helyezni a lakásban.

2014. aug. 15. 19:27
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

"akkor mit csinálna valaki akkor, ha a szivattyú romlana el és nem ürítené le a vizet"

Elétenném a nagy négyzet alakú lavóromat és kinyitnám. Vagy pl. olyan fürdőszobában, ahol középen van lefolyó még ennyit sem kell csinálni.

2014. aug. 15. 21:25
 24/26 anonim ***** válasza:
De különben ha elromlik a szivattyú, akkor így is, úgy is szerelő kell, ahhoz meg, hogy megjavítsa ki kell üríteni, és biztos nem fogja kimeregetni a vizet a felültöltősből se, és te se tudod teljesen kiszárítani, úgy is ki kell üríteni valahogy és úgy is ki lesz engedve belőle..
2014. aug. 15. 21:29
 25/26 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, nagyon jókat derültem rajtuk (meg tanultam is belőlük, voltak jó, praktikus észrevételek).

holnapig tart az akció a mosógépesnél, el kell addig döntenem. szimpatikusabb lett az elöltöltős, mint volt, de még mindig felültöltős párti vagyok.

én soha nem szoktam rápakolni semmit, mert mindig nyitva tartom szellőztetés céljából (az előző, amelyet megevett a rozsda, sosem volt penészes).

ráadásul 20 év albi után most költözöm a saját, 66 nm-es lakásomba, ami egészen hihetetlen a számomra, pont kétszer akkora, mint a mostani helyem. biztos, hogy egy darabig nem fogom tudni betölteni a teret :)

off: kimondtátok az összes parám a mosógéppel kapcsolatosan a penészes, fekete szőrös bugyi képében :DDDDDDDDDDD

2014. aug. 17. 19:36
 26/26 anonim ***** válasza:

Érdekes véleményeket írtatok.

Elöltöltős lesz nálunk, valószínű.

2016. jún. 17. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!