Melyek az elöltöltős mosógép előnyei a felültöltőssel szemben?
köszönöm az eddigi válaszokat :)
én is úgy gondolom, hogy a felültöltősnek biztosabb a dobja, de arra eddig pl. nem gondoltam, hogy az elöltöltősnek nagyobb a szája.
a fürdőszobában lesz elhelyezve a gép, nem igényel beépítést. itt, a gyiken olvastam az előbb, hogy az elöltöltősök szeretnek vándorolni centrifúgázás közben.
Vegyél Zanussi vagy Electrolux mosógépet, azoknak egy egyszerű kézmozdulattal kivehető mosószer adagolója van. Így bármikor könnyedén elmoshatod a vízcsap alatt:
"az elöltöltősök szeretnek vándorolni centrifúgázás közben."
Az Indesit gépünk ott van 2004 óta ahová leraktuk. Nem ment semerre.
"két oldalról csapágyazott dob, talán tartósabb."
Típusa válogatja. Van amelyik felültöltős rosszabb két csapággyal mint egy elöltöltős. Illetve az elöltöltősben is két csapágy van, csak más elrendezésben. Erre nincs általános szabály hogy melyik jobb. Elvben tényleg a kétoldalt csapágy kellene jobban bírja, de ott eleve gyengébb cuccot tesznek bele. Az elöltöltősébe pedig nagyobb teherbírású csapágy kerül ami bírja a nyíró igénybevételt. Szóval így már nincs is külömbség.
Egyébként ha az üzembiztonságot nézed, bármelyik elromlik.
Amit általánosságban fontosnak tartok, legyen száraz, jól szellőző helyen, különben rövid idő alatt eleszi a rozsda, bármennyiért is vetted. A padozat legyen olyan kialakítású hogy ne álljon meg alatta a víz.
Fürdőszobában számolj azzal hogy az elöltöltős ajtaját kinyitva nem árt ha te is elférsz, az pedig külön bónusz ha egy lavór vagy ruhás kosár társaságában is le tudsz hozzá hajolni úgy hogy kényelmesen tudsz pakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!